Καμμένος στον Παπανδρέου: Να κλείσεις φυλακή και τον αδερφό σου!

Η τάπα της δεκαετίας ήταν η ατάκα του Καμμένου στον ΓΑΠ που τον μπλόκαρε και τον έκανε να μιλάει για …άλογα!
Ο Παπανδρέου μπλόκαρε και μετά έχασε τα λόγια του. Η ατάκα έπεσε ακριβώς όταν ο ΓΑΠ μίλησε για τις κουρτίνες των 28,000 Ευρώ από υπουργό της Νέας Δημοκρατίας και ο Πάνος Καμμένος σηκώθηκε και του φώναξε το απίστευτο:
Και βέβαια να τον κλείσεις φυλακή αυτόν με τις κουρτίνες, όπως πρέπει να κλείσεις φυλακή και τον αδερφό σου που πήρε με την υπογραφή σου το προεδρικό αεροσκάφος για να διαπραγματευτεί τις μίζες για τα υποβρύχια και έκανε… 28,000 δολάρια (είπε Ευρώ δολάρια όμως είναι το σωστό) λογαριασμό στο Handling του αεροδρομίου!!!
Όπως καταλαβαίνετε, το συμβάν μπλόκαρε τον cyborg πρωθυπουργό που έχασε τα λόγια του.

Σχόλια

  1. Φυλακή.! Νόμος Ευθύνης Υπουργών.! Κατάργηση.!Αλλαγές.!
    Υπάρχει απλούστερη λύση.
    Ο νόμος εξασφαλίζει έναν Υπουργό σε σχέση με τις αρμοδιότητές του και τις Υποχρεώσεις του.
    Το λάδωμα Υπουργού δεν ανοίκει ούτε στις αρμοδιότητες αλλά ούτε καιστις υποχρεώσεις του.
    Συνεπώς στην περίπτωση αυτή ενεργεί ως κοινός κλέφτης. Δηλαδή δεν ισχύει η βουλευτική ασυλία και η παραγραφή.
    Ας περάσουν όλες τις υποθέσεις από τον Εισαγγελέα και αν διαπιστωθεί ότι εκτός της Υπογραφής υπήρξε και "λάδι" ας μείνει στον Υπουργό η ρετσινιά της ανικανότητας για την υπογραφή και η τιμωρία του για το "λάδι".
    Να δημευθούν οι περιουσίες τους.
    Έχουν τα κότσια να το περάσουν στην Βουλή και να ανοίξουν όλες τις υποθέσεις σε αυτή την κατεύθυνση; Αν όχι, τα πυροτεχνήματα που ενίοτε ακούγονται δεν αγγίζουν τους πολίτες.
    Ζητείται Δικαιοσύνη.
    Από Πειραιώτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.