ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ


Έχουμε κοινή ιστορία, κοινή μοίρα και κοινό μέλλον, είχε πει στις 29 Ιαν.2010 στο Λονδίνο ο Νταβούτουγλου.
Τότε δεν είχε αντιδράσει ο κ. Δρούτσας στα λεγόμενα του Νταβούτουγλου.
Ας ελπίσουμε ότι στο διήμερο των συζητήσεων, θα έχει η κυβέρνηση και τα μάτια της και τα αυτιά της ανοιχτά..
Γιατί οι Τούρκοι με την πολυπληθή (πάνω από 100 άτομα) αντιπροσωπεία τους, θα προσπαθήσουν σίγουρα για το "κοινό" μέλλον.
Ας μην λησμονούμε όμως τι σημαίνει κοινός:
  • Κάτι που ανήκει και σε άλλον
  • 'Ιδιος (κοινά χαρακτηριστικά σημεία)
Το θέμα είναι πως το εννοούν το κοινό, σε ποιους τομείς-περιοχές και θέματα, και με ποιους όρους το επιδιώκουν !!

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ 

Σχόλια

  1. Βρώμισε όλη η Ελλάδα Νταβουτογλίλα. Μετά τη Δραγώνα και τη Φργκουδάκη που επαγγέλονται νταβουτογλίτσες (κατά το ρουβίτσες) επισήμως, και προωθούν το Νταβούτογλου fun club και στην εκπαίδευση μέσω του Υπ. της Δια βίου αποχαύνωσης, μας έχει προκύψει και έτερος τρελλός νταβουτογλίτσος, ο κος Δρούτσας. Ο οποίος, αφήνοντας πίσω του τις "εθνοκεντρικές" αναστολές και τα ιστορικά "στερεότυπα" -κατά τας επιταγάς της εξ Ολλανδίας ΜΚΟ CDRSEE (Κέντρο για τη Δημοκρατία και τη Συμφιλίωση στην Νοτιοανατολική Ευρώπη), για τους σκοπούς της οποίας προσελήφθησαν και δραστηριοποιούνται, με "θέρμη", οι ανωτέρω νταβουτογλίτσες και χρηματοδοτείται από τον κοινωνικά ευαίσθητο Τζώρτζ Σόρος- προσεγγίζει με καλπασμό το όνειρο του νταβούτογλου για μία ανασύσταση της νέας οθωμανικής αυτοκρατορίας μέσα στην "αγκαλιά" της οποίας θέλει να βάλει και την Ελλάδα... πάλι..
    Όσοι, δε, διαφωνείτε μ' αυτό να ξέρετε ότι δεν θα ερωτηθείτε, ότι δεν σας πέφτει λόγος, ότι είστε ρατσιστές, εθνικιστές, επεκτατιστές, μπάσταρδοι και ότι ως έθνος είστε μία ψευδαίσθηση.

    (αυτά φυσικά δεν τα λέω εγώ αλλά οι επιστημόνισσες νταβουτογλίτσες μέσα από δηλώσεις και βιβλία τους).

    Τι να πωτοκαμαρώσω ο πολίτης; τους ακαδημαϊκούς; την εκπαίδευση; την εξωτερική πολιτική; την ποιότητα αυτών που μας κυβερνούν;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.