Ο κόσμος μέσα από το διαδίκτυο προτείνει στον Σαμαρά να πει ΟΧΙ.


Εδώ και λίγες ημέρες διεξάγεται μια δημοσκόπηση στο διαδίκτυο, η οποία είναι αναρτημένη σε πολλά blogs της γνωστής ομάδας των Αδέσμευτων bloggers.
Η δημοσκόπηση αυτή είναι διαδικτυακή, δηλαδή όταν κάποιος ψηφίζει σε ένα blog που έχει αναρτημένη αυτή τη δημοσκόπηση, αυτόματα η ψήφος του βγαίνει σε όλα τα blogs που την έχουν αναρτημένη.
Έχει λοιπόν τεθεί το εξής ερώτημα:....
«Πρέπει να ψηφίσει στη Βουλή η ΝΔ τη συμφωνία της Κυβέρνησης με το ΔΝΤ;» (ΝΑΙ, ΟΧΙ, Δεν ασχολούμαι).
Μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο έχουν ψηφίσει 1.400 πολίτες, με την πιθανότερη εκδοχή η συντριπτική τους πλειοψηφία να είναι Νεοδημοκράτες.
Το μέχρι στιγμής αποτέλεσμα έχει ως εξής: ΝΑΙ 12,5%, ΟΧΙ 83,6% και Δεν ασχολούμαι 3,9%.
Φυσικά αυτή είναι μια δημοσκόπηση που διεξάγεται μέσα στο internet, με τις δικές της ιδιαιτερότητες. Όμως κανείς δεν μπορεί να την αγνοήσει και να μην την λάβει σοβαρά υπόψη του. Κυρίως δε, δεν πρέπει να την αγνοήσει ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς, δεδομένου ότι η δική του επικράτηση στη μάχη της διαδοχής στη Νέα Δημοκρατία, ωθήθηκε πολύ από το διαδίκτυο και μάλιστα οι τότε δημοσκοπήσεις που γίνονταν, μεταξύ και πάλι των Νεοδημοκρατών, μέσα στο διαδίκτυο, τον έφερναν σταθερά πρώτο στις προτιμήσεις των χρηστών του διαδικτύου, αν αυτό λέει κάτι.

Επομένως ο Αντώνης Σαμαράς, θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη του αυτή τη βούληση των Νεοδημοκρατών χρηστών του διαδικτύου, που στην ουσία είναι και το πιο μαχητικό, επικοινωνιακά σύγχρονο και με πολιτική άποψη τμήμα του κόσμου της Νέας Δημοκρατίας.

ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Σχόλια