Ούτε μια συγνώμη… για την φωτογραφία τουλάχιστον…

 
Από Factorx 
 

Μας είχαν πει ότι το ασφαλιστικό θα ξεκινούσε το 2018, μετά το πήγαν στο 2015, τώρα μαθαίνουμε ότι έχουν συμφωνήσει με την “Τρόικα” για… άμεση εφαρμογή.
Πριν από λίγο ακόμα καιρό μάς διαβεβαίωναν για την εφαρμογή της 35ετίας ως απόλυτα “κόκκινης γραμμής”, σήμερα τα 40 είναι γεγονός!
Όταν ήταν στην αντιπολίτευση διαδήλωναν για το αντεργατικό και κοινωνικά άδικο ασφαλιστικό  και ανέβαζαν τις φωτογραφίες από διαδηλώσεις…
Όταν πήραν στα χέρια τους τα ηνία της εξουσίας, δήλωσαν με κατηγορηματικό τρόπο ότι θα έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους , για να διασφαλίσουν τα εργασιακά μας δικαιώματα.
Σήμερα, με σκυμμένο κεφάλι αποδέχονται μέτρα που μας γυρίζουν στα τέλη του 19ου αιώνα:
την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων , τις απεριόριστες
απολύσεις, την εφαρμογή “ελαστικών” ωραρίων εργασίας,
τη μείωση αποδοχών και κατάργηση επιδομάτων ,
τη συρρίκνωση της αποζημίωσης για όσους απολύονται από
την εργασία τους και την καταβολή σε 6 δόσεις για σύνταξη λιγότερη από ότι θα παίρναμε σήμερα με 35 χρόνια.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ …ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ
Ο Ιθαγενής

Σχόλια

  1. Θλίβεται και εξοργίζεται ο κ Σημίτης. Τι υποκρισία. Όταν οι καταγγελίες για σκάνδαλα έπεφταν επί των ημερών του βροχή, όταν βοούσε όλη η Ελλάδα ο κ Σημίτης δήλωνε κυνικά ότι «όποιος έχει στοιχεία να τα πάει στον εισαγγελέα». Σήμερα εμφανίζεται έκπληκτος ο αρχιερέας της διαπλοκής. Τίποτα δεν ήξερε, τίποτα δεν άκουσε. Στην Ελλάδα κανείς δεν ξέρει τίποτα για το έγκλημα. Όλοι βγαίνουν έκπληκτοι και κάνουν τους ανήξερους. Όταν ο κ Τσουκάτος ομολόγησε ότι πήρε 1 εκατομμύριο μάρκα από την Siemens και τα έδωσε στο ΠΑΣΟΚ ο κ Παπανδρέου τον διέγραψε αμέσως και εκεί έληξε το θέμα. Γιατί ο κ Παπανδρέου, που κόπτεται επίσης για τη διαφάνεια, δεν ζήτησε να γίνει εις βάθος έρευνα και να βρεθεί αν και σε ποιον από το ΠΑΣΟΚ έδωσε τα χρήματα ο κ Τσουκάτος. Βιαστικά το έκλεισαν το θέμα. Τώρα όμως που ομολόγησε και ο κ Μαντέλης και άφησε και υπονοούμενα και για άλλους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ τι έχει να πει ο κ Παπανδρέου; Φαντάζομαι θα κάνει όπως πάντα το κορόιδο. Όμως τώρα πια δεν τους πιστεύει κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.