Ενώ οι Ευρωπαίοι σήμερα θα πάρουν κρίσιμες αποφάσεις ..Εμείς αποφασίσαμε ΜΟΝΟΙ μας !!!

ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ

 
Διαβάστε σε άρθρο του έγκυρου Reuters , τις δηλώσεις του Φιλανδού υπουργού οικονομικών JYRKI KATAINEN σε συνέδριο στο Ελσίνκι:

"Η κατάσταση στην οικονομική αγορά έχει οδηγηθεί σε πολύ άσχημη κατεύθυνση, παρόλο που η κρίση στην Ελλάδα δείχνει να ελέγχεται"
"Τώρα πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε, για να φέρουμε την σταθερότητα έγκαιρα"
"Θα συμβεί τραπεζική κρίση. Ξέρουμε τι πρόκειται να συμβεί. Η τραπεζική κρίση δεν θα αφορά μια χώρα, αλλά θα οδηγήσει σε πλήρη ύφεση στην Ευρώπη" 
"Σήμερα, απόψε το βράδυ προσβλέπουμε σε μια απόφαση, για το πως θα σταθεροποιήσουμε την Ευρωπαϊκή οικονομία, την τραπεζική αγορά και να αποφύγουμε τα χειρότερα" 

"Υπάρχουν πιθανότητες να το κάνουμε αυτό, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο να βρούμε μια λύση. Σήμερα θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν" 

Τέλος ο Φιλανδός πρωθυπουργός Vanhanen δήλωσε στο Reuters " Ότι και αν περιέχει ένα ποσόν χρημάτων, που θα μπορούσε να χρησιμοπιηθεί, ή ένας μηχανισμός, με τον οποιο η Ε.Ε θα μπορούσε μόνη της να δανεισθεί γρήγορα, όλα αυτά θα έχουν επιλυθεί αύριο!!"
Σχόλιο:
Οι Ευρωπαίοι, από ότι φαίνεται σήμερα θα πάρουν κρίσιμες αποφάσεις !!!
Εμείς όμως τις πήραμε ΜΟΝΟΙ μας, ή μάλλον τις πήραν άλλοι για εμάς.
Εάν λοιπόν επιβεβαιωθεί το άρθρο, η Ελλάδα θα είναι η μοναδική χώρα που υπέγραψε με το ΔΝΤ και κατέστρεψε κάθε αναπτυξιακή προοπτική της, ενώ από Δευτέρα θα μπορούσε να χρηματοδοτηθεί με ευνοϊκούς όρους.

Σχόλια