Wolfgang Schauble:Δεν πρέπει να επιτραπεί χρεοκοπία της Ελλάδας!!!

Το ξέρουμε ότι αυτό ΤΡΕΜΕΤΕ όχι μόνο εσείς (Γερμανία) αλλά και όλοι οι άλλοι που κρατούν στα χέρια τους Γραμμάτια Ελληνικού Δημοσίου.

Όταν έπρεπε να στηρίξετε την χώρα (με ΣΑΦΕΙΣ όρους και ΣΥΝΕΧΗ έλεγχο) εσείς και αρκετοί άλλοι εταίροι σφυρίζατε αδιάφορα και κατηγορούσατε (ΟΧΙ άδικα μεν αλλά υπερβάλλοντας δε και με αρνητικό αποτέλεσμα...)τους Έλληνες γενικά για κάθε κακό πάνω στην γή...

Σήμερα λοιπόν είστε μπροστά στο ενδεχόμενο να όχι μόνο να μην πληρωθούν οι τόκοι των χρημάτων αλλά και να χαθεί το κεφάλαιο .
Το ξέρετε ότι ΔΕΝ πρόκειται να βγει για δανεισμό η Ελλάδα με 8,5% ...
Δεν είναι κακό λοιπόν που φοβάστε , ίσως πρέπει ο Ελληνικός λαός να αφεθεί να αποφασίσει με ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (όπως έκαναν οι Ισλανδοί ) για το αν ΠΡΕΠΕΙ ή όχι
να αναδιαπραγματευτεί το Δημόσιο χρέος η άν πρέπει να πτωχεύσουν μαζί του και οι τοκογλύφοι δανειστές.
Σε κάθε περίπτωση δεν θα μας απαγορεύσετε εσείς να χρεοκοπήσουμε σαν χώρα ή όχι.

Υ.Γ: Και κάτι τελευταίο .
Αν νομίζετε ότι οι Έλληνες θα γίνουν ποτέ πειθήνια όργανα του Δ.Ν.Τ εκτελώντας τις εντολές του κατά γράμμα είστε ΒΑΘΙΑ νυχτωμένοι...
Από: antilogos-gr

Σχόλια

  1. Χαίρομαι που αυξάνουν οι φωνές για δημοψήφισμα. Όσο υπομένουμε, ανεχόμαστε και φοβόμαστε τις εξελίξεις, τόσο τα αποτελέσματά τους θα είναι περισσότερο καταστροφικά.
    Η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι αδυνατεί να προβλέψει τις αντιδράσεις των αγορών.
    Άλλωστε δεν ακούγεται ότι οι αγορές μας σπρώχνουν στην χρεοκοπία;
    Ας ζητήσουμε λοιπόν να “παίξουν” και αυτό το διαπραγματευτικό χαρτί οι κυβερνώντες. Έτσι κι αλλιώς τα μέχρι σήμερα διαπραγματευτικά χαρτιά (Κίνα, πιστόλια κ.λ.π.) κάθε άλλο παρά αποτελέσματα έχουν φέρει. Εκεί θα φανεί αν η Ευρωπαϊκή Ένωση θέλει να μας βοηθήσει ή να κερδοσκοπήσει στην πλάτη μας.
    Γιατί αν θέλουν να κερδοσκοπήσουν στην πλάτη μας, για τα “στραβά μάτια” που έκαναν τόσα χρόνια στα στατιστικά στοιχεία που της παρουσίαζαν οι Ελληνικές κυβερνήσεις και όχι οι Έλληνες και να κατηγορεί τους Έλληνες για κηφήνες, ας αναλάβουν και το ρίσκο της αλυσιδωτής μεταφοράς του προβλήματος της Ελλάδος και σε άλλες Χώρες της Ευρωζώνης.
    Και τότε δεν θα έχουν μόνο τον φόβο να “σκάσουν” στα χέρια τους μόνο τα Ελληνικά ομόλογα αλλά και πολλών άλλων χωρών.
    Από Πειραιώτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.