Bob Chapman: Πετάξτε έξω την Goldman Sachs και ασκείστε ποινικές διώξεις !!!

Διαβάστε τι γράφει μεταξύ άλλων ο Bob Chapman (οικονομολόγος) στο The International Forecaster  .


"That brings us to the cold hard facts, and the inevitability of default. The key to destruction was planted some time ago when Greece accepted the solutions of Goldman Sachs, all of which were illegal. They helped the Greek government cook the books in violation of ECB rules. They defrauded lenders and relieved Greek citizens of their tax money.. Greece should default. They should have never been in the euro in the first place. They are in part victims of their own vanity and greed, but on the other hand they are victims of the economic terrorists at Goldman Sachs. Greece doesn’t want the IMF and we don’t blame them. It means economic slavery for the next 20 years, just so creditors can be paid off... Criminal charges should be brought against Goldman Sachs and the Greek officials that broke the law. That means that the Goldman Sachs’ loans do not get repaid and hopefully that will take Goldman Sachs under. In fact the Greek government should consider throwing Goldman Sachs out of the country except for those who are jailed awaiting their criminal trials"


Αναφέρεται ο Bob Chapman στα "μαγειρέματα" που έγιναν το 2001 και στην αποδοχή των λύσεων της Goldman Sachs, που ήταν (κατα την άποψη του) όλες παράνομες.
Η Ελλάδα έπεσε θύμα της δικής της απληστίας και ματαιοδοξίας αλλά και της οικονομικής τρομοκρατίας της Goldman Sachs. To ΔΝΤ είναι οικονομική σκλαβιά για τα επόμενα 20 χρόνια...
Κατά τον Bob Chapman, θα πρέπει να ασκηθούν ποινικές διώξεις εναντίον της Goldman Sachs και Ελλήνων αξιωματούχων που παραβίασαν τον νόμο.
Τέλος επισημαίνει ότι η Ελλάδα θα πρέπει να μην πληρώσει το χρέος στην Goldman Sachs και να την πετάξει έξω απ τη χώρα, εκτός απ αυτούς που είναι υπό κράτηση και περιμένουν να δικαστούν.
 
Δείτε τώρα και συνέντευξη του Bob Chapman επι του θέματος.
Προσέξτε τι λέει στο 4:34 της συνέντευξης σχετικά με την Goldman Sachs και για την ποινική δίωξη που θα πρέπει να ασκηθεί σε όλους όσους είχαν εμπλακεί....

Σχόλια

  1. ΕΛΕΝΗ
    Τι να βρίσουμε ρε φίλε, δεν έχει η γλώσσα μας εκφράσεις που να αποδίδουν το μέγεθος της απληστίας, του ξεπουλήματος και της σαπίλας που τους χαρακτηρίζει. Για σφάξιμο είναι τα άτομα, και δεν το λέω εγώ, το λένε παντού, στο δρόμο, στις λαϊκές, παντού... Ό,τι χαρακτητηρισμό και να τους δώσουμε χαλάμε άσκοπα σίελο.. τι να πω.. Φυσικά αυτά που λέει ο Κος Τσάπμαν δεν τα ακούει κανένας εισαγγελέας... έτσι;;;;
    Ξυπνήσαν τα ζώα και τώρα ανοίξαν τα μάτια και βλέπουν, αυτό είναι σίγουρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.