Εκλογές ΟΝΝΕΔ


Mια σύσταση-προτροπή σε όλους τους υποψηφίους για την προεδρεία της ΟΝΝΕΔ, κρατήστε ψηλά τον προεκλογικό αγώνα και "αντιπαρατεθείτε" με επιχειρήματα.


Ο "κουτοπόνηρος" Χατζής δείτε τι κάνει…. (Μας το έστειλε αναγνώστης με e-mail)
 
Έχει βάλει τον κολλητό του τη μία να γράφει στα blogs ως Πουνάκης, την άλλη σαν Κρητικός, μετά ως Αχαιός, μετά ως Γιαννιώτης, την άλλη ως Κύπριος και την άλλη ως Θεσσαλονικιός.
Ο ίδιος τύπος δηλαδή με 6 διαφορετικούς λογαριασμούς και 6 διαφορετικά πρόσωπα… Μόνο και μόνο για να συνεχίσει τον βρώμικο πόλεμο που ξεκίνησε από την αρχή…
Ο Κώστας έχει αποδειχθεί πλέον ότι είναι πολύ επικίνδυνος.. Έχει ξεφύγει από τα όρια της λογικής.
Ακόμα και ο ίδιος προσωπικά, τη μια εμφανίζεται ως ιδιώτης καθώς ζούσε στη Χαλκίδα, την άλλη πήγε και είπε σε δημοσιογράφους της Λάρισας ότι είναι… Λαρισαίος γιατί τυχαίνει να έχει κάτι συγγενείς από ένα χωριό της Λάρισας.
Τις προάλλες πήρε πρώην βουλευτή των Γρεβενών και του είπε ότι πρέπει να τον βοηθήσει και να τον στηρίξει γιατί είναι… από τα Γρεβενά. Ενώ όλοι πλέον ξέρουνε το απίστευτο συμβάν, όπου πηγαίνοντας στη Θράκη ενημέρωνε τους πάντες ότι είναι… βέρος Θρακιώτης.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Κώστας είναι…. Ένας από εμάς… Καταφέρνει και κατάγεται ταυτόχρονα...από την Εύβοια, από την Λάρισα, από τα Γρεβενά και από τη Θράκη. (Ποιος ξέρει και από πού αλλού αν αναλογιστεί κανείς ότι απομένουν άλλες 10 μέρες μέχρι τις εκλογές..) Κοινώς, με όλους μας είναι συμπατριώτης…

Υ.Γ. : Ο Κώστας ήταν αυτός που στα προσυνέδρια που πραγματοποιήθηκαν βροντοφώναζε ότι:
«Δεν γνωρίζουν τα προβλήματα γεωγραφικούς διαχωρισμούς. Ούτε η ΟΝΝΕΔ πρέπει να κινείται βάση τέτοιων διαχωρισμών. Και η ΟΝΝΕΔ πρέπει να δώσει μήνυμα σε όλους τους νέους ότι δεν δέχεται εκβιαστικά διλήμματα. Ότι δεν δέχεται σκόπιμους διαχωρισμούς. Ότι δεν μπαίνουμε σε λογικές «διαίρει και βασίλευε». Και δεν θεωρώ ότι πρέπει να σας μαρτυρήσω την καταγωγή μου, γιατί αυτό μπορείτε πολύ εύκολα να το βρείτε. Αλλά αυτό δεν νομίζω ότι μπορεί να αποτελέσει κριτήριο ούτε για να με ψηφίσετε, αλλά ούτε κριτήριο για να μην με επιλέξετε. Αρνούμαι λοιπόν να δεχτώ τον οποιοδήποτε γεωγραφικό περιορισμό. Αρνούμαι να προσδιορίσω οποιαδήποτε βάση καταγωγής.»

Για πες μας ρε Κώσταααα…… 

Α.Λ 

Σχόλια