ΘΑ φάμε καλά !!!!

 (Φωτογραφία από την Ύδρα, λίγο μετά τη βόλτα με το κανό.)

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗ 18η ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
Ακολουθεί απόσπασμα

...Στην ευελιξία των υπηρεσιών, στο ταξίδι στην Ελλάδα, που δεν θα είναι απλά μια ευκαιρία καλοκαιρινής ξεκούρασης, αλλά μια μοναδική εμπειρία ζωής. Εμπειρία επαφής με το μοναδικό φυσικό τοπίο, με την ιστορία μας, με τη μεσογειακή διατροφή, με τον ελληνικό πολιτισμό, με εξαιρετικούς ανθρώπους. Ταξίδι υγείας, φυσικής και πνευματικής ανανέωσης, ανακάλυψης και αγωγής ψυχής....
Είναι η μαγειρική της Σύρου, η ήσυχη από αυτοκίνητα Ύδρα, το ποδήλατο στις Σπέτσες, η μεσογειακή δίαιτα της Κρήτης, ο θρησκευτικός τουρισμός της Πάτμου, η αναρρίχηση στην Κάλυμνο, η παράδοση Ιπποκράτη - Πυθαγόρα στην Κω και στη Σάμο, τα παλαιά ελαιοτριβεία στη Μυτιλήνη, η Οδύσσεια στο Ιόνιο, η εκεχειρία στην Ολυμπία, το θέατρο στην Ελευσίνα, η βιοποικιλότητα στην Ήπειρο και στη Θράκη - και μπορώ να αναφερθώ σε πολλές άλλες περιοχές - ας αναδείξουμε ό,τι καλύτερο κουβαλά ο τόπος μας, χωρίς να τον καταστρέφουμε ως ένα αναλώσιμο προϊόν.

Σχόλιο:
Και εμείς που νομίζαμε ότι είχε ξεχάσει την μεσογειακή δίαιτα....
Νάτος πάλι χτύπησε με την μεσογειακή διατροφή και το ποδήλατο στις Σπέτσες.
Για το κανό στην Ύδρα δεν είπε τίποτα και αρχίζω να ανησυχώ.
Πάντως για ένα είμαι σίγουρος, εκεί που μας κατάντησε ο Γιώργος τη μεσογειακή δίαιτα θα την βιώσουμε πολύ καλά στο πετσί μας για να μην πω στο στομάχι μας.
Να και κάτι που έκανε πράξη ο πρωθυπουργός...
Πες πες τα κατάφερε με την μεσογειακή δίαιτα..
ΘΑ φάμε καλά !!

Σχόλια

  1. ΘΑ ΦΑΜΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΛΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.