Ενημέρωση Μηδέν. Μας Κρατάνε στο σκοτάδι !!!!

Στα 135 δισ. οι δανειακές ανάγκες της Ελλάδας την επόμενη τριετία

Eπιβεβαιωθήκαμε (δυστυχώς) πλήρως για το άρθρο μας 105 Δις από ΔΝΤ, "Oργανωμένο και προσχεδιασμένο έγκλημα";;

"Το τριετές πακέτο βοήθειας της ΕΕ και του ΔΝΤ ανέρχεται σε 135 δισ. ευρώ και η ετήσια επιβάρυνση που αναλογεί στη Γερμανία θα φτάσει τα 8,4 δισ., δήλωσε σήμερα ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας Ράινερ Μπρούντερλε που πραγματοποιεί επίσκεψη στη Βραζιλία. Λίγο πριν, ο πρόεδρος της ΚΟ των Πρασίνων, Γιούργκεν Τριτίν, είχε δηλώσει μετά από την συνάντηση με τον κ. Στρος-Καν ότι οι δανειακές ανάγκες της Ελλάδας για την επόμενη τριετία θα κινηθούν στα 100-120 δισ. ευρώ."

Ποιος θα μας ενημερώσει τελικά επίσημα για όλα αυτά;
Πόσα θα δανειστούμε, από ποιους και με τι όρους;
Θα πρέπει δηλαδή ο Έλληνας να παρακολουθεί τον ξένο τύπο για να ενημερώνεται για το τι συμβαίνει στην χώρα του;


Σχόλια

  1. Και φυσικά, ποιος θα μας ενημερώσει για το ξεπούλημα της χώρας? πάλι οι ξένοι!
    http://agrupnoipolites.wordpress.com/2010/04/29/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%83/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.