Το έκανε πάλι το θαύμα του ο "Χάρυ Πότερ"...

Ο  Dominique Strauss-Kahn, δήλωσε μετά την συνάντησή του με τον κ. Παπακωνσταντίνου :

"Είχαμε μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση και είμαι εντυπωσιασμένος με την αποφασιστικότητα των Ελληνικών αρχών, να κάνουν τις απαιτούμενες ενέργειες, για να βάλουν την οικονομία τους στο σωστό δρόμο" 

Διαβάστε τώρα και την χθεσινή δήλωση του Παπακωνσταντίνου:
"Όλοι γνωρίζουμε την πορεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, πώς έχει λειτουργήσει σε άλλες χώρες. Δεν είναι μία μονοδιάστατη πορεία, έχει επιτυχίες και αποτυχίες.
Εγώ δεν κρίνω το σύνολο της πορείας του. Κρίνω τις προτάσεις που έχει κάνει για την Ελλάδα, οι οποίες πρέπει να πω ότι δεν διαφοροποιούνται ιδιαίτερα από την στάση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ).
Είναι λάθος να νομίζει κανείς ότι το Δ.Ν.Τ. έρχεται εδώ, για να επιβάλει σκληρότερους ή διαφορετικούς όρους από αυτούς τους οποίους κουβεντιάζουμε με τους Ευρωπαίους εταίρους μας. Είναι μία συζήτηση στην οποία υπάρχει μία κοινή προσέγγιση. Η κοινή προσέγγιση είναι απλή, είναι ότι η Ελλάδα πρέπει τα επόμενα χρόνια να μειώσει τα ελλείμματά της δραστικά, να ελέγξει το χρέος της και να κάνει όλες τις διαρθρωτικές προσαρμογές, ώστε να έχουμε μία πιο ανταγωνιστική οικονομία. Είναι μια κατεύθυνση στην οποία και εμείς παρατασσόμαστε και μεταφράζεται με συγκεκριμένα μέτρα και πολιτικές, τα οποία θα ανακοινωθούν μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία."


Μπράβο Γιώργο !!!

Μεγάλη αποφασιστικότητα μετά από 7 μήνες απραξίας, ήρθε ο "μπαμπούλας" να σου δώσει τα εύσημα.
Πήρες καλό βαθμό κ. Παπακωνσταντίνου.
Άριστα στον έλεγχο, πήρες και τα "πουκάμισα" των κερδοσκόπων, τι άλλο να θέλουμε;;
Είναι ίδιες λέει ο κ. Παπακωνσταντίνου, οι προτάσεις του ΕΚΤ και του ΔΝΤ.
Μου θυμίζει το παλιό σλόγκαν "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ" το ίδιο συνδικάτο...
Είναι καλοί άνθρωποι μας λέει ο Παπακωνσταντίνου, οι του ΔΝΤ και δεν είναι και τόσοι αυστηροί !!!

ΔΝΤ: Κάτι σαν τους προσκόπους ..'Ηρθαν για να κάνουν μια "καλή πράξη". όπως είχα γράψει και σε σχετικό άρθρο. 

Μπράβο "Χάρυ Πότερ" το έκανες πάλι το μαγικό σου, και τους προσκόπους έφερες και τα πουκάμισα τους πήρες και τα σώβρακα μας είναι στη θέση τους !!

Σχόλια