Είμαστε πια Πρωταθλητές !!!

Το κόστος δανεισμού για την Ελλάδα σε ότι αφορά στα 10ετη ομόλογα, έπιασε ταβάνι προχθές στο 7.61 %, τόκος που είναι κατά 4% μεγαλύτερος από αυτόν που πληρώνει η Γερμανία.

Για σκοπούς σύγκρισης δείτε τι συμβαίνει στην Ελλάδα και αλλού:


Είμαστε πια Πρωταθλητές !!! 



Δείτε τώρα και τα επιτόκια δανεισμού των 5ετων και 10ετων ομολόγων τα τελευταία χρόνια σύμμφωνα με στοιχεία του ΟΔΔΗΧ.

Σχόλια

  1. Καλό θα ήταν να παρατεθεί και μία γραφική παράσταση της διακύμανσης του κόστους δανεισμού την τελευταία τετραετία, για να γίνει επιτέλους κατανοητό τι ζημιά έχει επιτελεστεί από τον περασμένο Νοέμβριο μέχρι και σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.