ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δάνειο 15 δις από την Τουρκική Τράπεζα "Cok Para"

Mεγάλο δάνειο ύψους 15 δις με πολύ (Çok ) ευνοϊκούς όρους, επιτόκιο 3%, πήραμε από την πασίγνωστη Τουρκική τράπεζα  "Çok para bank".

Η Τουρκική τράπεζα προέβη σε αυτήν την κίνηση σήμερα 1 Απρ. 2010, μέρα που συνηθίζεται να λέγονται και γράφονται ψέματα !!!
Με τον τρόπο αυτό αποδεικνύει ότι αν και μπορεί να μοιάζει με ψέμα, πρόκειται για μια πέρα για πέρα πραγματική κίνηση υποστήριξης της χώρας μας.
Πάντως η τράπεζα έχει πολλά "φράγκα", μιας που "Çok para" στα τουρκικά σημαίνει Πολλά χρήματα.

Σχόλια

  1. Φίλε "Έχω μάτια...", πολύ φοβάμαι ότι έτσι όπως εξελίσσεται το πράγμα μάλλον εμείς πάμε για ξεπούλημα bir para! Κατά τα λοιπά, καλό μήνα και του χρόνου :-)

    Βασίλης Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χμμμμμ πρωταπριλιάαααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.