Γιάννη Παπαγιάννη, δημοσιογράφε του EXTRA3 και ιδιοκτήτη του BLOG "Fimotro" πες μας πόσα πήρες για τη λάσπη που έριξες στο Blog "Politiko Safari"???

Επανερχόμαστε, μετά την προηγούμενη καταγγελία,
κιαυτή εδώ!
αλλά και αυτή ΕΔΩ

Κύριε Γ.Παπαγιάννη, θα περιμένουμε να μας στειλεις ενα e-mail και να μας πεις μόνο το νούμερο. Πόσα σου έδωσαν οι μαγαζάτορες της οδού Καλλιρρόης για να ρίξεις μάυρη λάσπη στο Blog "Πολιτικο Σαφαρι".
Κι επειδή το παίζεις και "κομπιουτεράς Blogger", δεν θα σε αφήσουμε σε ησυχία. Αν δεν μας πεις ΠΟΣΑ σου έδωσαν για τη βρώμικη δουλειά που κάνεις ( τα ίδια προφανώς κάνεις και στο κανάλι τα βράδυα-θα τ' ακούσεις προσεχώς).
Δεν θα το δημοσιοποιήσουμε το νούμερο! Αρκεί να ξέρουμε πόσο βρώμικοι παραμένουν ακόμα  οι ...άλλοι.
Αν δεν μας πληροφορήσεις εσύ, θα το κάνουμε εμεις ΔΗΜΟΣΙΑ πλέον, γιατί υπάρχουν τα κονέ....
Κι έλα μετά να μας διαψεύσεις...
Απλά θα περιμένουμε λίγο. Εδώ θα νοιώσουν κάποιοι τι θα πεί bloggo-αληλλεγγύη, αν δεν τόχουν καταλάβει ακόμα...Και ας προσπαθούν κάποια άλλα λαμόγια (της δήθεν πολιτικής-λίγα τα "ψωμιά" τους...)να βρουν τρόπους να μας φιμώσουν. Φίμωτρο ας βάλουν στα λαμόγια τα πραγματικά ... (συνεχίζουμε με άλλη καταγγελία, πιο κάτω...)

Δείτε τώρα εδώ και τι μας γράφουν τα παιδιά της ΟΝΝΕΔ για τον κύριο Παπαγιάννη, για τον οποίο θα υπάρξουν πολλές συνέχειες σε ολα τα μήκη και τα πλάτη του Internet- αν δεν το κλείσει το θέμα ο ίδιος με τον τρόπο που του υποδείξαμε

Σχόλια