Κομπλεξικοί δημοσιογράφοι = αναξιόπιστα blogs


Διαβάσαμε στη ζούγκλα του Μάκη
"Αδυνατισμένος και σε μεγάλη φόρμα έδειχνε να είναι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο οποίος καθόταν στα πίσω έδρανα της Βουλής μαζί με τον πρώην στενό του συνεργάτη και νυν βουλευτή Γιάννη Ανδριανό, τον πρώην υφυπουργό Παιδείας Σπύρο Ταλιαδούρο και τη βουλευτίνα Τσαμπίκα Ιατρίδη, η παρουσία της οποίας στο ίδιο «στασίδι» δεν είχε να κάνει τόσο με τα «φιλοκαραμανλικά» της αισθήματα όσο με το ότι μπροστά ακριβώς καθόταν η Ντόρα Μπακογιάννη.
Η πρώην υπουργός Εξωτερικών δεν έδειξε και κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την παρουσία Καραμανλή και, μάλιστα, όταν κάποια στιγμή θυμήθηκε ότι είναι και εκείνος πίσω της, γύρισε αλλά το βλέμμα της έπεσε στο κενό. Ο Κώστας Καραμανλής την «πλήρωσε» με το ίδιο νόμισμα.


Ο βουλευτής Ευάγγελος Μεϊμαράκης μπήκε και είδε μόνο τον πρώην υπουργό Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλο. Το μάτι του δεν πήγε καθόλου στον Κώστα Καραμανλή.
Ξένος για πολλούς, λοιπόν, ο πρώην Πρωθυπουργός! Λες και δεν ήταν αυτός που τους πήρε από το χέρι «διαλυμένους» και διασπασμένους και τους ανέβασε στο άρμα της εξουσίας.
Τώρα κάνουν πως δεν τον βλέπουν! Ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου κάτι ήξερε που όσο ζούσε είχε στο γραφείο του την ρήση «ουδείς ασφελέστερος εχθρός του ευεργηθέντος».
Κάτι πήγε να πει ο Κατσιφάρας με την περίφημη φράση «Αν δεν υπήρχε ο Παπανδρέου δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας», αλλά προφανώς ο πρόεδρος δεν χαμπάριαζε από τέτοια. Θά ’θελε μια Βουλή «Κατσιφάρες» για να αναθεωρήσει τις απόψεις του για πράγματα και ανθρώπους."


Οnline-press: Δεν θα μπούμε στην λογική σχολιασμού του άρθρου αν και στα περισσότερα μας βρίσκει σύμφωνους, αλλά θέλουμε να δώσουμε έμφαση στην δημοσιογραφία του κόλου από μερικούς δημοσιογράφους bloggers οι οποίοι κοιμούνται και ξυπνάνε με τον εφιάλτη του Κώστα Καραμανλή. Ένα τέτοιο blog που θέλει να λέει ότι είναι και ....έγκυρο, θέλοντας να στάξει την κομπλεξική του χολή εναντίον του Καραμανλή τον έβγαλε ....απόντα από την ορκωμοσία του Παπούλια.
Συγχαρητήρια κύριοι για το αποκλειστικό σας ά(να)ρθρο.


Aπό: online-press

Σχόλια