Δήλωση Ανδρέα Παπαμιμίκου σχετικά με την τοποθέτηση καλπών στο εξωτερικό για τη διαδικασία εκλογής Προέδρου Ο.Ν.ΝΕ.Δ.


Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ., Ανδρέας Παπαμιμίκος δήλωσε σχετικά με τη μη τοποθέτηση καλπών στο εξωτερικό για τη διαδικασία εκλογής Προέδρου Ο.Ν.ΝΕ.Δ.
« Με  λύπη και αγανάκτηση διαπιστώνω ότι κάποιοι επιδιώκουν να αποκλείσουν τις Οννεδίτισσες και τους Οννεδίτες του εξωτερικού από τις εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου Ο.Ν.ΝΕ.Δ.
Θέλουν να τους αφαιρέσουν το αυτονόητο δικαίωμά τους να συμμετέχουν στην εκλογή του επόμενου προέδρου της  Ο.Ν.ΝΕ.Δ.  Ξεκαθαρίζω ότι οι οργανώσεις μας στο εξωτερικό δεν είναι ξεχασμένοι συγγενείς, να τους θυμόμαστε μόνο όποτε μας βολεύει, για να τους κινητοποιούμε μόνο στις εθνικές εκλογές και τις ευρωεκλογές. 
Είμαστε η παράταξη που είχε διαχρονικά σταθερή και ξεκάθαρη θέση υπέρ της ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού. Ο πρόεδρός μας, άλλωστε, τόνισε τη σημασία της ψήφου των αποδήμων και της εκπροσώπησης τους στο ελληνικό κοινοβούλιο. Πρότεινε ακόμη και την απόδοση αριθμού βουλευτικών εδρών σε απόδημους. 






Δεν μπορεί, τώρα, κάποιοι να γυρνάνε την πλάτη στους Οννεδίτες και τις Οννεδίτισσες του εξωτερικού. Δεν καταλαβαίνω και δεν δέχομαι αυτή τη διάκριση.  
Οι Οννεδίτισσες και οι Οννεδίτες του εξωτερικού ενδιαφέρονται για το μέλλον της  οργάνωσης, της παράταξης και της χώρας μας, όσο και εμείς  που ζούμε στην Ελλάδα. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι επιδιώκουν να τους φιμώσουν και να τους βάλουν στο περιθώριο.
Ξεκαθαρίζω, λοιπόν,  ότι θα είμαι δίπλα στις οργανώσεις του εξωτερικού και δεν πρόκειται να δεχθώ κανέναν αποκλεισμό, κανενός Οννεδίτη και καμιάς Οννεδίτισσας από τη διαδικασία. Θα διεκδικήσω μέχρι την τελευταία στιγμή οι Έλληνες του εξωτερικού να μπορούν να ψηφίζουν σε αυτή τη διαδικασία.
Επαναλαμβάνω ότι όσοι επιδιώκουν θολές διαδικασίες, όσοι κρύβονται πίσω από ψέματα και λαϊκισμούς, όσοι επιδιώκουν να αλλοιώσουν την βούληση της Οννεδίτισσας και του Οννεδίτη με δολοπλοκίες και απειλές θα τους βρίσκουν πάντοτε μπροστά τους »

Σχόλια