Αντώνη μάλλον λάθος σε ώθησαν να κάνεις...

Πριν μερικές μέρες ο Αντώνης Σαμαράς ίδρυσε μια ακόμη γραμματεία... τη Γραμματεία Νέας Γενιάς!!! Ο ρόλος της ακατανόητος εκτός του ότι ο Κικίλιας θα μπορεί να λέει και αυτός ότι είναι Γραμματέας... Η ίδρυση της συγκεκριμένης γραμματείας είναι υπερβολή και μόνο σαν καπέλο της ΟΝΝΕΔ μπορεί να χαρακτηριστεί... Οι νεολαίοι αντέδρασαν σύσσωμοι εκτός από τους κλασσικούς γλύφτες... απ' ότι φαίνεται το Γραφείο του Προέδρου πήρε το μήνυμα και προσπαθεί να απεμπλακεί από το πρόβλημα που δημιουργήθηκε χωρίς λόγο, αναβάλλοντας τη σημερινή συνεδρίαση του ΕΓ της ΟΝΝΕΔ... Ας ελπίσουμε ο Αρβανιτόπουλος να μπαλώσει την γκάφα στην οποία κάποιοι ώθησαν τον Σαμαρά μιας και...

ΑΝΤΩΝΗ ΑΝ ΟΙ ΝΕΟΛΑΙΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΡΑΒΗΓΜΑ Τ' ΑΥΤΙΟΥ...


ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΠΕΛΟ ΚΙΚΙΛΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ...

Ακολουθεί δελτίο τύπου του υποψηφίου Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Κώστα Χατζή:

Σχετικά με τη νεοϊδρυθείσα Γραμματεία Νέας Γενιάς της Ν.Δ.

Ο Κώστας Χατζής και όσοι συμπαρατασσόμαστε στο πλευρό του στη διεκδίκηση της Προεδρίας της ΟΝΝΕΔ ζητούμε άμεση αλλαγή του ονόματος της νεοσύστατης «Γραμματείας Νέας Γενιάς» της Νέας Δημοκρατίας, ώστε να αποφεύγεται κάθε ασάφεια, σύγχυση ή αμφιβολία σχετική με αλληλοκάλυψη αρμοδιοτήτων στην κοινωνία ή το κόμμα.

Χαρακτηριστικά παραθέτουμε το απόσπασμα από την ομιλία του Κώστα Χατζή σε Θεσαλονίκη και Καβάλα όπου ανέφερε «Η ΟΝΝΕΔ δε θέλει μεσάζοντες για την επικοινωνία της με τη ΝΔ και τον Πρόεδρό της. Ο μοναδικός σύνδεσμος της νεολαίας με τον Πρόεδρο της ΝΔ ήταν, είναι και θα είναι η ΟΝΝΕΔ. Κανείς δε μπορεί να παραγράψει 36 χρόνια ιστορίας της ΟΝΝΕΔ.»
 

Σχόλια