ΔΝΤ;; Ποιοι δημόσιοι υπάλληλοι θα απολυθούν;; Οι Πράσινοι ή οι Μπλέ;;;….


Όπως είναι γνωστό, όταν μια χώρα προσφεύγει στη στήριξη του ΔΝΤ, στην πραγματικότητα καταργείται η κυβέρνηση της χώρας, σε ότι αφορά τα οικονομικά ζητήματα, τον έλεγχο των οποίων αναλαμβάνουν οι τεχνοκράτες του ΔΝΤ και η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να εκτελεί τις εντολές των εκπροσώπων του ΔΝΤ. Σύνταγμα, νόμοι κ.λ.π. παρακάμπτονται προκειμένου να εκτελεστούν οι εντολές αυτές. Αυτό αλλιώς λέγεται απώλεια Εθνικής Κυριαρχίας ή ξένη κατοχή.
Είναι ακόμα γνωστό ότι, όταν αναλαμβάνει το ΔΝΤ μία χώρα με μεγάλα Δημόσια Ελλείμματα, το πρώτο πράγμα που αξιώνει είναι η απόλυση μεγάλου αριθμού (δεκάδων χιλιάδων) δημοσίων υπαλλήλων.
Είναι επίσης δεδομένο ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου είναι αποφασισμένη να πάει στο ΔΝΤ αν δεν υπάρξει χρηματοδότηση από την ΕΕ. Μια τέτοια μάλιστα εξέλιξη είναι πολύ πιθανή, δεδομένου ότι η Γερμανία, δεν επιθυμεί να μας βοηθήσει η ΕΕ, πριν φτάσουμε στην πλήρη χρεοκοπία και εφόσον προηγουμένως έχουμε «ξεζουμιστεί» ως λαός πλήρως.
Αν λοιπόν τελικά συμβεί μια τέτοια καταστροφή, θα θέλαμε να μας έλεγε από τώρα το ΠΑΣΟΚ, ποιους δημοσίους υπαλλήλους θα επιλέξει να απολύσει και με ποια κριτήρια; Οι απολύσεις θα γίνουν με βάση τα κομματικά κριτήρια (πράσινοι – μπλέ);;  με βάση κριτήρια αποδοτικότητας; ή με βάση άλλα κριτήρια;;  
Φίλοι του ΠΑΣΟΚ, ακούστε λίγο τον Αντώνη Σαμαρά.
Μακριά από το ΔΝΤ. 

Από: Προεδρική Δημοκρατία

Σχόλια