Το "έγκλημα" ολοκληρώθηκε σήμερα


Το "έγκλημα" της κυβέρνησης απέναντι στην κατανάλωση και το εισόδημα των χαμηλόμισθων ολοκληρώθηκε σήμερα με την επίσημη αύξηση του ΦΠΑ κατά 2 ποσοστιαίες μονάδες.

Η ανίκανη κυβέρνηση των πράσινων αρπακτικών, με αυτό το μέτρο ολοκλήρωσε την "αναλογική" και "δίκαιη" συμμετοχή όλων μας στα βάρη της οικονομίας.

Από σήμερα κιόλας ΟΛΑ τα προϊόντα είναι ακριβότερα με...

χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τη βενζίνη που ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΑΥΞΗΣΗ ξεπερνώντας σε πολλές περιπτώσεις στο ΘΕΟ ΣΑΣ ρε παιδιά, το 1,5 ευρώ το λίτρο.

Το κραχ στην αγορά είναι βέβαιο καθώς όλα α στοιχεία δείχνουν ότι η κατανάλωση έχει ήδη περιοριστεί στα απολύτως αναγκαία, βάζοντας θηλιά στο λαιμό χιλιάδων μικρών επιχειρήσεων και θέτοντας σε κίνδυνο χιλιάδες θέσεις εργασίας.



Είναι χαρακτηριστική η συνέντευξη τύπου του προέδρου του εμπορικού συλλόγου Θεσσαλονίκης, κ. Ζορμπίδη όπου χαρακτηριστικά αναφέρθηκε ότι για την περίοδο του Πάσχα οι τουριστικές επιχειρήσεις έχουν μείωση του τζίρου τους κατά 60%-70%.

Η κυβέρνηση πολύ πιο γρήγορα από ότι πιστεύουν μερικοί, θα δει το αδιέξοδο της απάνθρωπης και άχρηστης πολιτικής της, καθώς τα έσοδα που υπολογίζουν ότι θα αποφέρουν τα νέα μέτρα θα τα δουν μόνο στα χαρτιά δεδομένης της μείωσης της κατανάλωσης.

Πολύ γρήγορα θα αποδειχθεί ότι οι "φωστήρες" του οικονομικού επιτελείου δεν ήταν τίποτα άλλο παρά άνθρωποι εκτός πραγματικότητας, αποτυχημένοι λογιστές που θα μείνουν στην ιστορία ως οι πιο επικίνδυνοι και κοινωνικά ανάλγητοι πολιτικοί που πέρασαν ποτέ από τον τόπο.


Aπό: πολιτική πρόταση

Σχόλια