Έτσι καθαρίζουν οι Έλληνες …

Μετά από το κοινό ανακοινωθέν Παπανδρέου - Merkel
και λίγο πριν την αποχώρηση του Έλληνα Πρωθυπουργού
υπήρξε μια αναπάντεχη και απρόβλεπτη  εξέλιξη ...
Δείτε το σχετικό Video….



Έτσι …
για να θυμάστε ποιος έκλεισε την αυλαία …

Σε συνεργασία με το   ρε που παμε

Σχόλια

  1. 6 Μαρτίου 2010

    ΑΞΙΟΤΙΜΗ ΚΥΡΙΑ ΜΕΡΚΕΛ,

    Ξέρουμε ότι αγαπάτε το ευρώ, ξέρουμε ότι αγαπάτε και την Ελλάδα, έχουμε λοιπόν κοινό συμφέρον να τακτοποιηθούν τα οικονομικά της χώρας.

    Όπως ξέρετε, πολλά χρόνια τώρα, κυρία Μέρκελ, η Ελλάδα παίρνει δανεικά και πάντα, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, καταφέρναμε να τα βγάζουμε πέρα.

    Όπως όμως γνωρίζετε πέρυσι ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας ένας κύριος που μας είπε ότι έχει πολλά σχέδια, που θα μας κάνουν να περνάμε ακόμη καλύτερα. Εμείς τον πιστέψαμε αλλά αποδείχθηκε ότι τα σχέδια ήταν αόρατα και, το κυριότερο, είναι και ψιλο-χαζούλης.

    Όλη μέρα τρέχει γύρω-γύρω, ιδρώνει, ξεϊδρώνει, ξανατρέχει, σταματάει, πίνει μια πορτοκαλάδα, ξανματατρέχει, ξαναματασταματάει και στο τέλος πέφτει για ύπνο ξεθεωμένος χωρίς να έχει καταφέρει τίποτε.

    Τα μεγαλύτερα προβλήματα δημιουργούνται όταν μιλάει, κυρία Μέρκελ. Όποτε ανοίγει το στόμα του ανεβαίνουν τα επιτόκια που δανειζόμαστε. Για να καταλάβετε το πρόβλημα. τα πανωτόκια που θα πληρώσει η Ελλάδα, εξαιτίας μίας συνέντευξής του το Νοέμβριο (που είπε ότι η Ελλάδα πάει για πτώχευση) θα μας κοστίσουν περίπου 3 δισ ευρώ, δηλαδή περίπου όσο και το σύνολο των άμεσων φόρων που θα πληρώσουν όλοι οι Έλληνες μέσα στο 2010.

    Δηλαδή, εμείς κάνουμε το σκατό μας παξιμάδι για να πληρώνουμε τις δηλώσεις του κυρίου αυτού.

    Δεν σας ζητάμε λεφτά, κυρία Άνγκελα Μέρκελ.

    Ούτε κάν πολιτική στήριξη δεν χρειαζόμαστε από τη Γερμανία για να λύσουμε τα οικονομικά μας προβλήματα.

    Κυρία Μέρκελ, το αίτημά μας είναι απλό.

    Εάν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θέλετε να βοηθήσετε την Ελλάδα, κρατήστε το Γιωργάκη εκεί στη Γερμανία.

    Μάλιστα, εάν μας κάνετε τη χάρη να σας στείλουμε και το βοηθό του, τον Παπακωνσταντίνου, θα σας είμαστε διπλά ευγνώμονες, διότι η σωτηρία μας θα εξασφαλιστεί 100%.

    Για να αντισταθίσουμε το σοβαρό πρόβλημα που σας δημιουργούμε, σας υποσχόμαστε ότι δεν θα ξαναγοράσουμε Toyota, Peugeot, Citroen ή FIAT, μόνο VW και AUDI, μα την Παναγία.

    Και κάθε μέρα στα Lidl θα ψωνίζουμε, δεν ξαναπατάμε σε Βασιλόπουλους και Μαρινόπουλους και Σκλαβενίτες.

    Κρατήστε τους εκεί μέχρι να τακτοποιήσουμε τα οικονομικά μας, γιατί από τότε που ανέλαβαν, κάθε μέρα είναι πιό μαύρη από την προηγούμενη.

    Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και προσβλέπουμε στην περαιτέρω βελτίωση της συνεργασίας με τη μεγάλη σας χώρα.

    Με εκτίμηση,


    Ένας απελπισμένος Έλληνας πολίτης

    dexiextrem.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.