Δε φτάνει που είσαστε άχρηστοι, είσαστε και αλαζόνες


Άμεσα και όταν λέμε άμεσα εννοούμε σήμερα κιόλας, κάποιος θα πρέπει να συμμαζέψει τον πράσινο θίασο.
Οι πρωταγωνιστές του, εκτός από δευτεράντζες που τους χαρακτηρίζει η πλήρης ανικανότητα, επιδεικνύουν τελευταία έντονη αμετροέπεια αλλά και αλαζονεία.

Οι εμφανίσεις τους τόσο στη βουλή όσο και στις τηλεοπτικές εκπομπές είναι τουλάχιστον προκλητική.
Με ύφος χιλίων καρδιναλίων μας μαλώνουν που τολμάμε να αμφισβητήσουμε τα αισχρά μέτρα που λαμβάνουν για να αντιμετωπίσουν την κρίση, που όπως έλεγαν οι ίδιοι θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί χωρίς νέους φόρους και περικοπές.

Τα πράσινα αρπακτικά δεν έχουν καταλάβει ότι ο ρόλος τους δεν είναι να μας μαλώνουν και να μας το παίζουν πολλά βαρύς, αλλά να απολογούνται για τα δεκάδες ψέμματα που μας είπαν προεκλογικά, αλλά και για την εξαπάτηση και τη ληστρική φοροεπιδρομή τους μετεκλογικά.

Κουραστήκαμε από τσάμπα μάγκες πολιτικούς και ψευτοτσαμπουκάδες.
Καλά θα κάνουν να βάλουν την ουρά στα σκέλια και να σκύψουν το κεφάλι γιατί οι ευθύνες τους είναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ και θα αποδοθούν αργά ή γρήγορα.

Να τελειώσει επιτέλους το κακόγουστο αστείο και η αποτυχημένη παράσταση.
ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ.

Διαβάστε περισσότερα: http://politikiprotasi.blogspot.com/2010/03/blog-post_1043.html#ixzz0j4xgEokI

Σχόλια

  1. Δεν θα ήθελα σήμερα να είμαι στη θέση του μέσου πασόκου.
    Πριν από καμιά δεκαπενταριά χρόνια κάποιος μελαμψός μου πούλησε μια κάμερα στο ένα δέκατο της αξίας που έκανε στα μαγαζιά (μετά από πολύ παζάρι). Το κουτί είχε μέσα χαρτί εγγύησης, φορτιστή μπαταριών και όλα τα συναφή.
    Όταν πήγα σπίτι και την έβαλα να παίξει συνειδητοποίησα ότι ήταν μόνο το κέλυφος, δηλαδή ένα άδειο όμορφο κουτί, κάτι σαν παιδικό παιγνίδι.
    Ένιωσα τόσο-μα-τόσο μακάκας που ακόμη δεν μπορώ να το ξεχάσω μετά από τόσα χρόνια.
    Αυτό συμβαίνει και σήμερα με τους (πρώην) πασόκουςαλλά σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα.
    Μαζική παράκρουση.
    Πήγαν οι κακόμοιροι να γλυτώσουν το πάγωμα των αποδοχών που έλεγε ο Κ.Κ. και βρέθηκαν στο βόθρο με τις πράσινες ακαθαρσίες από τον οποίο δεν μπορούν να ξεφύγουν με τίποτε. Τρώνε στη μάπα μείωση αποδοχών, σημαντικότατη αύξηση του κόστους διαβίωσης, δεκάδες χιλιάδες χάνουν ακόμη και τη δουλειά τους, συνταξιοδότηση στα 67 και όλα αυτά γιατί;
    Γιατί πίστεψαν.
    Ήθελε πολύ μυαλό, βρε παιδιά, για να καταλάβεις ότι ο τύπος είναι αρχηγός γραβατωμένης συμμορίας και μας δουλεύει;
    Και όμως αυτοί τον πίστεψαν.
    Τώρα δεν μπορούν να κάνουν τίποτε.
    Ας πρόσεχαν, όμως το κακό είναι ότι πήραν στο λαιμό τους και όσους είχαν καταλάβει τί εστί Παπαντρέου και φώναζαν.
    Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια.
    Τώρα, όλοι μαζί τα κεφάλια μέσα τώρα και καλή δύναμη συντρόφια
    Σκάμε και πληρώνουμε.
    Έτσι και αλλιώς ότι και να πούμε τώρα, "μηδέν εις το πηλίκιον".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.