ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ !

Ληστείες , δολοφονίες και πρόσφατα εκρήξεις βομβών, είναι η εικόνα που παρουσιάζει η Χώρα.
Η κατάσταση χειροτερεύει καθημερινά. Οι προσπάθειες της Αστυνομίας να ελέγξει την κατάσταση πέφτουν στο κενό, παρά τις πολλαπλές επιτυχίες της,διότι η εγκληματικότητα αυξάνεται κατακόρυφα αφ ενός ενώ ο ανεπαρκής υπουργός ‘προστασίας του πολίτη‘ ζει στο κόσμο του, αφ ετέρου και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η καλοπέραση των αλλοδαπών και η ...ψήφοι έχοντας ‘δέσει‘ τα χέρια της Αστυνομίας με διωγμούς, απειλές.
  Η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχισθεί άλλο.
 Πρέπει
1) Να απομακρυνθεί αμέσως ο Χρυσοχοϊδης.
2) Να αναλάβει υπουργός άλλος που να εμπνέει εμπιστοσύνη και να απολαμβάνει εκτιμήσεως από τα σώματα Ασφαλείας.
3) Τα Σώματα ασφαλείας θα πρέπει να αφεθούν ΕΛΕΥΘΕΡΑ να κάνουν τη δουλειά τους χωρίς παρεμβάσεις και ψηφοθηρικές δηλώσεις.


4) Να αποδεσμευθεί η χρήση των όπλων από την Αστυνομία κατά την αντιμετώπιση των κακοποιών και η διερεύνηση των συνθηκών  να γίνεται συνοπτικά και με γνώμονα την επιβολή της Δημοσίας Τάξεως.
5) Να γίνουν μαζικές απελάσεις αλλοδαπών.
6) Να επανέλθει η ποινή του θανάτου.
7) Να εφαρμοσθούν οι διατάξεις που ισχύουν για την τρομοκρατία και εις το κοινό έγκλημα.
8) Να καλυφθεί πλήρως με σχετική νομολογία η ένοπλη άμυνα σε περιπτώσεις εισβολής ληστών σε κατοικίες και καταστήματα.
9) Να καταργηθεί το υπουργείο ...Προστασίας του πολίτη  (κ.λ.π. βλακείες) και να επανέλθει το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως.
10) Να καταργηθούν οι άδειες εξόδου κακοποιών από τις φυλακές.
11) Να αποδεσμευθούν αστυνομικοί από φυλάξεις δήθεν VIP κ.λ.π. και από ποδοσφαιρικούς αγώνες.
12) Να αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη ποινική σκληρότητα κάθε περίπτωση αντιστάσεως εναντίον των αστυνομικών και αρνήσεως ελέγχου.
13) Να ανακοινωθεί και να εφαρμοσθεί η χρήση όπλων κατά ατόμων και οχημάτων που δεν σταθμεύουν σε εντολή της αστυνομίας.
14) Όποιο κόμμα εκφράζεται κατά των συμφερόντων της χώρας και υποθάλπει αναρχοαυτονομιστικές κινήσεις  παρεμβάλει εμπόδια στην εφαρμογή της δημοσίας τάξεως  ή   επιβουλεύεται την Εθνική ανεξαρτησία να τίθεται εκτός νόμου.
   Θα πρέπει τέλος να γίνει αποδεκτό, ότι ομελέττα χωρίς να σπάσουν αυγά, δεν γίνεται.Εάν θέλουμε να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των πολιτών θα πρέπει να εφαρμόσουμε σκληρά μέτρα.Δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό να κινδυνεύει ο πολίτης και στο δρόμο και στο σπίτι του μέσα.
 * Αν δεν γίνουν αυτά, θα έχουμε ξεσήκωμα του λαού με απρόβλεπτες συνέπειες.

EFENPRESS 

Σχόλια

  1. Nα σηκωθούν να φύγουν ΟΛΟΙ μαζί.
    Να φύγετε να πάτε αλλού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΝ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ
    Χαλαράααααα. . .
    Ο Γιωργάκης σας πρόλαβε.
    ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΕΔΩ
    Επίσημα στιοιχεία της αστυνομίας:
    Δεκαέξι ληστείες την ημέρα σημειώνονται κατά μέσο όρο στην επικράτεια τις τελευταίες μέρες, με το μεγαλύτερο ποσοστό να καταγράφεται στην Αττική, όπου οι ληστείες φτάνουν μερικές φορές και τις 15 ημερησίως.
    Ο μεγαλύτερος αριθμός ληστειών καταγράφεται στους δρόμους, με θύματα κυρίως γυναίκες, ηλικιωμένα άτομα, μεταφορείς χρημάτων και ανήλικους, ενώ ακολουθούν οι ληστείες σε σούπερ μάρκετ, καταστήματα κάθε είδους και τράπεζες.
    Μεγάλος είναι επίσης ο αριθμός ληστειών που γίνεται σε σπίτια, ύστερα από εισβολές ένοπλων κακοποιών, συνήθως κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ σε υψηλή θέση στην κατηγορία των θυμάτων ληστειών εξακολουθούν να βρίσκονται οι οδηγοί ταξί, οι υπάλληλοι πρατηρίων υγρών καυσίμων και οι ιδιοκτήτες καταστημάτων ψιλικών.
    Ο κατάλογος των στόχων των ληστρικών συμμοριών συνεχώς διευρύνεται, με αποτέλεσμα να πέφτουν θύματα και άτομα που δεν το περίμεναν ποτέ. Τον τελευταίο καιρό εμφανίστηκε το φαινόμενο της εισβολής ενόπλων σε ταβέρνες, όπου οι δράστες ληστεύουν ιδιοκτήτες και πελάτες.
    (Ψίτ μαζόχες . . . μην ξεχάσετε να τον ξαναψηφίσετε, άν ζείτε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.