Και που να σφίξουν οι ζέστες

Το εξώφυλλο του βιβλίου του Τάσσου Κωστόπουλου












Μεγάλη τιμή για την πόλη των Ιωαννίνων αποτελεί η   έλευση   του μεγάλου αντιρατσιστή και φίλου όλων των φυλών πλην της ελληνικής, Κυρίου Κωστόπουλου Τάσου.
Με την ευκαιρία της παρουσίασης του βιβλίου του Πόλεμος και Εθνοκάθαρση, θα μιλήσει για ένα θέμα ταμπού και θα ανοίξει τα μάτια των φτωχών ιθαγενών στο θέμα της εθνοκάθαρσης του ελληνικού κράτους και του ιμπεριαλιστικού στρατού του. Οι κακόμοιροι γιαννιώτες θα μάθουν από τα χείλη του αξιότιμου αυτού επιστήμονα, ότι δεν είναι ακριβώς Έλληνες αλλά κάτι άλλο. Το κακό ελληνικό κράτος πίεσε και σκότωσε τους προγόνους μας ώστε να δηλώνουν Έλληνες και μετά μας ψέκασε με ένα μυστικό χημικό που έφερε με τα ίδια του τα χέρια ειδικός απεσταλμένος του Χίτλερ. Το χημικό αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεχάσουν οι γιαννιώτες ότι είναι Αλβανοί και Εβραίοι και να νομίζουν ότι είναι .... Έλληνες.
Όλοι την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, στον Αυτοδιαχειριζόμενο Κοινωνικό Χώρο, κάτω από το Δημοτικό Ωδείο. Για να μάθουμε επι τέλους από τα χείλη ενός σοβαρού ανθρώπου ότι η 21η Φεβρουαρίου 1913, που γιορτάσαμε και πριν λίγες ημέρες, δεν είναι ημέρα απελευθέρωσης αλλά σκλαβιάς. Εμπρός να ξαναγίνουμε όλοι υπήκοοι του μεγάλου Οθωμανικού κράτους.


Για όσους αγνοούν το τί είναι ο κύριος Κωστόπουλος, σας πληροφορούμε ότι είναι κάτοχος της ελληνικής υπηκοότητας, γνωρίζει μεταξύ άλλων και ελληνικά, δημοσιογραφεί μέσα από την ομάδα ΙΟΣ της Ελευθεροτυπίας, κατακεραυνώνει τον ελληνικό εθνιισμό και αγωνίζεται να την λάβουν και εκατοντάδες χιλιάδες ξένοι φίλοι του ώστε να μειωθούν όσοι επιμένουν να λένε ότι είναι Έλληνες. Ας σημειώσουμε ότι όσοι θέλουν μπορούν να ενισχύσουν τον καημένο αυτό εθελοντή αγωνιστή διότι δυσκολεύεται πολύ στη ζωή του: τον κυνηγάει το κατεστημένο, ζει σε μυστικά κρησφύγετα και όπως είναι φυσικό ψωμοζεί.
Από: nena news

Σχόλιο:
Άλλος ένας "Φιλέλληνας"....
Ρε βρεγμένη σανίδα που του χρειάζεται.
Καθόμαστε και ακούμε περίφημους τύπους και διαβάζουμε και τις αρλούμπρες τους σε Ελληνικά έντυπα..
Οχι ΙΟΣ της Ελευθεροτυπίας, ΙΟΣ της βλακείας !!!!

Σχόλια