Πώς μπορεί κανείς να εκνευρίσει τον Χρυσοχοϊδη;

Γράφοντας την παρακάτω επιστολή που έγραψε ο αστυνομικός Σ.Δ. από τη Θεσσαλονίκη. "Τούρκος" θα γίνει ο Μιχάλης, όταν τη διαβάσει. Εμείς απλά την αντιγράφουμε, χωρίς κανένα σχόλιο:

ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΗΠΩΣ ΖΕΙΤΕ ΣΕ …..ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ;
Ο κ. Υπουργός προστασίας του πολίτη, είπε ότι θα πατάξει την εγκληματικότητα και ότι θα πιάσει τους εγκληματίες. Μπράβο κύριε Υπουργέ!!
Βάλτε μια στολή και ελάτε μαζί μας να τους πιάσετε! Έτσι θα σας δοθεί η ευκαιρία να δείτε πόσο δύσκολο είναι να κυνηγάς κακοποιούς. Εμείς θα σας βοηθήσουμε όσο μπορούμε γιατί έχουμε και αδυναμίες. Βλέπετε νηστικό αρκούδι δεν χορεύει που λέει και ο λαός.
Έπειτα αν σας βοηθήσουμε πολύ και κατά λάθος πιάσουμε και κανένα μετανάστη, υπάρχει ο κίνδυνος ο μετανάστηςνα μας κάνει μήνυση και να πάμε φυλακή για δήθεν παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ενώ εσείς έχετε Βουλευτική ασυλία!!.
Κύριε Υπουργέ προστασίας του πολίτη, παρακαλώ να εισηγηθείτε στην Κυβέρνηση την θεσμοθέτηση θέσης Υπουργού Προστασίας των Αστυνομικών.
Πρέπει επιτέλους να αποκτήσουμε και εμείς τα δικαιώματα και την προστασία που έχουν οι μετανάστες!!
Κύριε Υπουργέ αιτούμε να μου φέρεστε ως μετανάστη !!
Κύριε Υπουργέ προστασίας του πολίτη, έχετε αντιληφθεί μήπως ότι η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου;
Έχετε αντιληφθεί μήπως ότι το τραίνο πηγαίνει με αυτόματο πιλότο;
Και για να αισθανθείτε (ελπίζω) περίεργα, σας δείχνω και τις παρακάτω φωτογραφίες οι οποίες είναι τραβηγμένες από Αστυνομικό Τμήμα Θεσσαλονίκης!

























Διαβάστε περισσότερα: taxalia

Σχόλια