Οι "βόλτες" των Τουρκων θα περιορισθούν με μείωση των εξοπλισμών !!!


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Γ. ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΣΤΟΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ "ΑΝΤ-1"
Aκολουθεί απόσπασμα της  συνέντευξης

ΔΗΜ/ΦΟΣ: Οι Τούρκοι κόβουν βόλτες στο Σούνιο. Αυτό δεν ξέρω πως σας φάνηκε εσάς…
Γ.ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Είναι αυτό που κάνουν οι Τούρκοι εδώ και πολλά χρόνια, προσπαθούμε να το περιορίσουμε και προσπαθούμε, και ήδη υπάρχει και εξαγγελία του Υπουργείου Άμυνας, για τον περιορισμό των εξοπλιστικών δαπανών. Ας μην ξεχνάμε όμως ότι ζούμε στην Ελλάδα. Δυστυχώς έχουμε γείτονες οι οποίοι δείχνουν μία επιθετική συμπεριφορά.
ΔΗΜ/ΦΟΣ: Μολονότι λένε ότι πιστεύουνε στον περιορισμό των εξοπλισμών εκατέρωθεν…
 Γ.ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Μακάρι να το εννοούσανε κιόλας για να μπορούμε να το εννοήσουμε κι εμείς. Και επειδή γίνεται πολύ κουβέντα και με την Γερμανία, εγώ σας βάζω και άλλη μία παράμετρο, ότι ένα σημαντικότατο μέρος των εξοπλισμών μας προέρχεται από την Γερμανία που σημαίνει ότι στηρίζουμε την Γερμανική οικονομία και η Γερμανία θα πρέπει να το σκεφτεί αυτό το διάστημα. .....

Σχόλιο:
Τι άλλο θα ακούσουμε οι Τούρκοι κάνουν εδώ και χρόνια βόλτες στο Αιγαίο και εμείς θα το περιορίσουμε.
Πώς; Mε περιορισμό των εξοπλιστικών δαπανών!!
Κ. Πεταλωτή άν δεν το έχετε καταλάβει οι Τούρκοι δεν πρόκειται να περιορίσουν τις αμυντικές τους δαπάνες, επειδή το κάναμε εμείς.
Δεν θα σταματήσουν ούτε τις βόλτες με τα πλοία, αλλά ούτε και τις πτήσεις των αεροσκαφών τους, να είστε σίγουρος γι αυτό.
Άρα θα πρέπει να είμαστε σε θέση, παρά τα όποια οικονομικά προβλήματα, να διατηρούμε σε άριστη κατάσταση και ετοιμότητα τα μέσα που διαθέτουμε.
Τώρα αυτό με τους εξοπλισμούς και την Γερμανία, που "κολλάει" πάλι;
Δεν έχετε καταλάβει ότι στις "μπίζνες" δεν υπάρχει συναίσθημα;
Δεν έχετε καταλάβει ότι όλη η ιστορία αφορά και έχει να κάνει με την αγορά του επόμενου Νέου Μαχητικού;

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.