Οι εγχώριοι και ξένοι κερδοσκόποι κάνουν πάρτι με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ


Η απίστευτη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα για το πάρτι που έχουν στήσει οι εγχώριοι και ξένοι κερδοσκόποι.

Αποκορύφωμα αποτέλεσαν οι φήμες που κυκλοφόρησαν από το εξωτερικό ότι την περασμένη Παρασκευή το βράδυ, ο πρωθυπουργός θα απεύθυνε διάγγελμα για πτώχευση της χώρας.

Όλα αυτά δεν είναι τυχαία αγαπητοί φίλοι.
Η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ έχει καταντήσει διεθνής περίγελος και κανένας δε δίνει την παραμικρή σημασία στον πρωθυπουργό και τα στελέχη της κυβέρνησής του. Οι κερδοσκόποι δρουν όπου βρουν πρόσφορο έδαφος και ποτέ στην τύχη.
Το γεγονός ότι τους τελευταίους 5 μήνες κάνουν ξέφρενο πάρτι εις βάρος της Ελλάδας, αποδεικνύει από μόνο του ότι έχουν βρει τις κατάλληλες συνθήκες, οι οποίες φυσικά είναι έργο ΠΑΣΟΚ.

Όταν έχεις έναν υπουργό που επιχαίρει για το φορολογικό του νομοσχέδιο που φορολογεί την πρώτη κατοικία και τις αποζημιώσεις απόλυσης τότε δεν είναι περίεργο που αποτελούμε το διεθνή περίγελο.

Όταν ο ίδιος υπουργός διατυμπανίζει ότι φορολογεί με 45% τα εισοδήματα πάνω από 100.000 ευρώ αποδίδοντας φορολογική δικαιοσύνη ενώ αποκρύπτει ότι πάνω από 100.000 ευρώ δηλώνει ΜΟΝΟ ΤΟ 0,5 των φορολογουμένων, τότε όχι το ΔΝΤ δε μας σώζει αλλά ούτε όλες οι τράπεζες του κόσμου μαζί.

Όταν η κερδοσκοπία στα καύσιμα συμβαίνει κάτω από τη μύτη των ανίκανων να την αντιμετωπίσουν, τότε δε φταίει η συντονισμένη επίθεση από το εξωτερικό αλλά το δικό μας το κακό το χάλι.

Απανταχού κερδοσκόποι ανοίξαμε και σας περιμένουμε.
Η χώρα είναι δική σας.
Αλώστε την

Διαβάστε περισσότερα: http://politikiprotasi.blogspot.com/2010/03/blog-post_8318.html#ixzz0iqBosKbg

Σχόλια