Αγώνα Εθνικής Ανεξαρτησίας, πρέπει να κάνουμε ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ....


"Αγώνα Εθνικής Ανεξαρτησιάς δίνει ο Πρωθυπουργός"

Αυτός είναι τίτλος του MEGA στην συνέντευξη της κ. Διαμαντοπούλου, το πρωϊ στην εκπομπή "Κοινωνία ώρα MEGA".
Ο πρωθυπουργός λέει, αφού έσωσε την Ελλάδα, με τις εμπειρίες του, τις γνωριμίες του, την προσωπικότητα του και τις διπλωματικές ικανότητες, τώρα θα σώσει και άλλους στην ευρώπη και στον κόσμο με τις πρωτοβουλίες  του....
Φοβερές πρωτοβουλίες όπως αυτές της σοσιαλιστικής διεθνούς, της επίσκεψης του Ασεμπίγιο, της επιτροπής των σοφών που θα αλλάξουν τις δομές του κράτους και της "πανμέγιστης" πράσινης ανάπτυξης και ελληνικής διατροφής.

Αυτές είναι οι μεγάλες ιδέες του πρωθυπουργού που έκανε 5 μήνες να πάρει μέτρα, που δεν έχει κάνει τίποτα σε σχέση με το Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης και που ταξιδεύει ανά τον κόσμο μαζεύοντας καλές κουβέντες, χτύπηματα στην πλάτη και γενικόλογες δηλώσεις στήριξης.

Ο πατριώτης και αγωνιστής της Εθνικής Ανεξαρτησιάς, έκανε 2 μήνες για να καταλάβει που βρίσκεται, κι όταν υπέστη τις επιθέσεις των κερδοσκόπων στις αγορές πανικοβλήθηκε κι έχασε πολύτιμο χρόνο.
Παρέλυσαν τα πάντα, τα spreads ανέβηκαν στα ύψη , δανειστήκαμε πολύ ακριβότερα, κι τέλος αναγκαστήκαμε να "συρθούμε" στα πιο επαχθή μέτρα που έχουν επιβληθεί ποτέ σε χώρα-μέλος του ευρώ.
Τα μέτρα που πάρθηκαν βυθίζουν την Οικονομία σε ύφεση, και ούτε πρόκειται τελικά να μειώσουν τα ελλείμματα.
Τα μέτρα αυτά τραυματίζουν βαριά την Οικονομία, πληγώνουν σοβαρά την Κοινωνία, τον απλό άνθρωπο, τον αδύνατο πολίτη, τη μεσαία τάξη και βυθίζουν στο σκοτάδι τα όνειρα των νέων παιδιών.

Αγώνα Εθνικής Ανεξαρτησίας πρέπει να κάνουμε, ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ  εναντίον όλων αυτών που μας εμπαίζουν, μας παραπληροφορούν και πειραματίζονται με τις ζωές και τις τύχες μας.

Σχόλια