Η ατζέντα της 9/3/10

Επίσκεψη Γ. Παπανδρέου στις ΗΠΑ:
11:00 μμ, Συνάντηση με την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νancy Pelosi. (232 Capitol Building)
2:00 μμ, Συνάντηση με τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Barack Obama. (Λευκός Οίκος)
3:15 μμ, Συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομίας των Ηνωμένων Πολιτειών, Timothy F. Geithner, (Ξενοδοχείο Ritz Carlton)
4:15 μμ, Συνάντηση με τον Επικεφαλής της Πλειοψηφίας της Γερουσίας, Γερουσιαστή, Harry Reid (D-Nevada) και τον Επικεφαλής της Μειοψηφίας, Γερουσιαστή, Mitch McConnell (R-Kentucky), καθώς και άλλους Γερουσιαστές. (Γερουσία)
4:30 μμ, Χαιρετισμός στον Εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, στον Λευκό Οίκο.
6:45 μμ, Συνάντηση με τον Βill Clinton. (Ξενοδοχείο Ritz Carlton)
7:30 μμ, Δείπνο προς τιμήν του Πρωθυπουργού, με τη συμμετοχή διακεκριμένων Ελληνοαμερικανών οικονομικών παραγόντων. (Ξενοδοχείο Ritz Carlton)
Τριήμερο συνέδριο του ΤΕΕ για την ενέργεια από τις 8 έως και τις 10 Μαρτίου (ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL (09:00:00 Αθήνα)


Οι πρόεδροι των κτηνοτροφικών συλλόγων της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων, μαζί με τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων, θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Το απόγευμα, το προεδρείο της Ένωσης, με αντιπροσωπεία προέδρων, θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τους αρχηγούς ή αντιπροσωπείες των κομμάτων, στη Βουλή (12:00:00 Αθήνα)
Συνέντευξη τύπου για την παράσταση "Θεοδώρα" του Φρίντριχ Φέντελ στο Μέγαρο Μουσικής (12:30:00 Αθήνα)
Συνέντευξη Τύπου των "Κινηματογραφιστών στην ομίχλη" για τον ελληνικό κινηματογράφο (12:30:00 Αθήνα )
Ο Σύλλογος Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια, παραχωρεί συνέντευξη τύπου στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (Πανεπιστημίου 44 & Χαρ.Τρικούπη -14:00:00)
Τραπεζικό Συνέδριο ΕΕΔΕ (17:00:00 )
Επίσημα εγκαίνια ιδρύματος Κακογιάννη - Παρουσία Κ. Παπούλια - Δ. Χριστόφια (19:00:00 Αθήνα)
Θεσσαλονίκη
Επίσκεψη από Γυμνάσια και Λύκεια στην Πολυτεχνική Σχολή Α.Π.Θ. για ξενάγηση στους χώρους και τα εργαστήριά της (09:00:00 Θεσσαλονίκη )
Η Αντινομαρχία Υγείας μέσω του Τμήματος Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Υγείας της ΝΑΘ διοργανώνει εκδήλωση με σύνθημα "Αυτό που θέλουν οι γυναίκες", με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας. Κατά το τριήμερο των εκδηλώσεων θα πραγματοποιούνται δωρεάν προληπτικές εξετάσεις (μαστογραφία, Τεστ Παπ) στην κινητή μονάδα του Θεαγενείου, που θα βρίσκεται στην πλατεία Αριστοτέλους (09:30:00 Θεσσαλονίκη)
Οι διοικήσεις του ΕΚΘ και της ΕΔΟΘ δίνουν συνέντευξη τύπου με θέμα "Το διεκδικητικό πλαίσιο της Γενικής Απεργίας στις 11 Μάρτη 2010 ενάντια στα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης" (11:00:00 Θεσσαλονίκη)
Η δημοτική παράταξη "Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη καλεί σε Σ.Τ. με θέματα δημοτικές εκλογές, λειτουργία δημοτικού συμβουλίου και άγαλμα Κ.Καραμανλή (12:00:00 Θεσσαλονίκη )
Συνέντευξη Τύπου- 21ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης (12:30:00 Θεσσαλονίκη)
Η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Θεσσαλονίκης καλεί σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Άγιος Δημήτριος (13:00:00 Θεσσαλονίκη)
Συνέντευξη Τύπου, στο Κέντρου Μουσικής, για τη συναυλία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα με τη συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της «Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας» (13:00:00 Θεσσαλονίκη)
Αθλητική ατζέντα
Ποδόσφαιρο-Εκτακτη Γενική Συνέλευση ΠΑΕ και ΤΑΠ Γ' Εθνικής.Θέμα: Αναδιάρθρωση της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας-13:30:00 Αθήνα

Σχόλια