Τι θα "ντυθούν" οι πολιτικοί μας φέτος τις απόκριες ?




Με αυτά και με τα άλλα που μας απασχολούν τον τελευταίο καιρό (κι εννοώ την οικονομία, το μεταναστευτικό, κτλ) στην πολυβασανισμένη και καταταλαιπωρημένη "Ελλαδίτσα" μας, έχουμε ξεχάσει μάλλον ότι διανύουμε την περίοδο των Απόκρεων και του Καρναβαλιού...

Η Κυριακή της Μεγάλης Αποκριάς και  του αποκορυφώματος του φετινού καρναβαλιού, πλησιάζει ...

Το έθιμο αυτό που θέλει κατά την περίοδό του να ντυνόμαστε μασκαράδες ...., έχει πανάρχαιες ρίζες. Η ομορφιά και η χάρη του το καθιστά διαχρονικό έθιμο μας, που δεν θέλει να χαθεί ποτέ, όσα χρόνια κι αν περάσουν ! 
Βέβαια θα ήθελα να επισημάνω πως στην διατήρηση του εθίμου μας αυτού, (και πιστεύω οφείλουμε κι ένα μεγάλο ευχαριστώ) έχουν παίξει σπουδαίο κι εξίσου σημαντικό ρόλο οι  πολιτικοί μας. Οι πολιτικοί μας που καθημερινά βιώνουν στο πετσί τους τον ρόλο του "μασκαρά" !!!
Να είναι καλά οι άνθρωποι.

Λοιπόν, δεν θέλω να σας κουράσω με λόγια, αλλά να σας χαρίσω λίγες στιγμές γέλιου. Γέλιο που ολοένα και περισσότερο έχουμε ανάγκη στην σύγχρονη (μα απάνθρωπη ,κατά την γνώμη μου) εποχή που ζούμε.

Με μεγάλη μου χαρά λοιπόν σας παρουσιάζω μια σειρά με φωτογραφίες κάποιον εκ των πολιτικών μας, ντυμένους μασκαράδες. Απολαύστε τους παρακαλώ.


Πρώτος και καλύτερος, δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος από τον Γιώργο Παπανδρέου (G.A.P). Ντυμένος ως "Michael Jackson" !!!
 
 







Συνέχεια έχει η αξιωματική αντιπολίτευση και ο Αντώνης Σαμαράς...ως "Ninja" !

Για την συνέχεια σας έχω ένα απίθανο δίδυμο...από τον χώρο του ΛΑ.Ο.Σ.,τους Γ. Καρατζαφέρη  και Α. Γεωργιάδη...ως " Άγγελοι Κυρίου" !
Ακολουθούν από τον χώρο της Αριστεράς...η ανεπανάληπτη Αλέκα Παπαρήγα, ως "ζουλού" !!!
Την σκυτάλη παίρνει ο "πολυγυμνασμένος και  καλογραμμωμένος" της πολιτικής, Αλέξης Τσίπρας...ως "RAMBO" !!!
Για μετά σας έχω έναν "Σερίφη" άλλο πράγμα...Α. Αλαβάνος !


(σημείωση: προσέξτε ποιο δάχτυλο έχει στην σκανδάλη.)
Και φυσικά ακολουθούν, δυο πολιτικά πρόσωπα που μας απασχόλησαν πολύ μέχρι τώρα. Κατερίνα Μπατζελή (ως "αγρότισσα") και Μιχάλης Χρυσοχοΐδης (ως "sexy police woman").
Και για το τέλος σας έχω μια αποκλειστική φώτο του "Κόμη Δράκουλα" της πολιτικής σκηνής του τόπου μας τον "αγέραστο και αθάνατο" Κ.Μητσοτάκη !!!
Λοιπόν φίλοι μου αναγνώστες και Βloggers, ελπίζω να σας άρεσαν.
Κάπου εδώ να σας ζητήσω μια συγνώμη που δεν μπόρεσα να σας παρουσιάσω κι άλλες  αποκριάτικες εμφανίσεις από τους υπόλοιπους πολιτικούς μας,για τον εξής απλούστατο λόγο πως θα χρειαζόμουν πάρα πολλές ώρες δουλειάς (ακόμη) στο photoshop !
Να είστε όλοι καλά και φροντίστε αυτές τις ημέρες του Καρναβαλιού, να μασκαρευτείτε, να βγείτε να διασκεδάσετε, να γελάσετε , να ερωτευτείτε...και οι μεγάλοι να "ξανανοιώσετε παιδιά" !!!
Τα καθημερινά προβλήματά μας δεν θα τελειώνουν ποτέ. Αφήστε τα για λίγο στην άκρη και κοιτάξτε να χαρείτε τις ημέρες αυτές όσο μπορείτε περισσότερο με την οικογένειά σας, τους συγγενείς , τους φίλους σας...Καλές απόκριες σε όλους !!! 
Φιλικά, 

Σχόλια

  1. Μπορείς να κοροϊδέψεις λίγους πολλές φορές ή μπορείς να κοροϊδέψεις πολλούς λίγες φορές ΑΛΛΑ δεν μπορείς να τους κοροϊδεύεις όλους για πάντα.
    The show is over.
    George, τα ψέματά σου σε κυνηγούν εδώ και καιρό και guess what:
    Σε φτάσανε.
    Καληνύχτα Γιωργάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.