LOS COLOTUBOS & LOS ARLUBOS....


ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ
Αθήνα, 4 Ιανουαρίου 2010
Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ ΞΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΕΤΑΛΩΤΗ
(Aκολουθεί απόσπασμα)
ΜΟΣΧΟΒΑΣ: Το δεύτερο ερώτημα είναι το εξής: Άκουγα ένα συνάδελφό σας, βουλευτή, τον κ. Κουκουλόπουλο, σήμερα σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, να λέει ότι δεν έπρεπε ο Πρωθυπουργός να ζητήσει συγγνώμη ή να παραδεχθεί ότι ήταν λάθος η ιστορία με τα τέλη κυκλοφορίας και ότι στην πράξη τίποτε δεν γίνεται, αφού υπήρξαν πάρα πολλές χιλιάδων καταθέσεις πινακίδων οχημάτων Ι.Χ. αυτοκινήτων. Ήθελα ένα σχόλιο.
ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ:
Συγγνώμη δεν νομίζω ότι ζήτησε ο Πρωθυπουργός. Υπήρξε και ανακοίνωση την ίδια ημέρα που έγινε η συζήτηση με τον Πρωθυπουργό. Λίγο πριν υπήρξε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, η οποία είναι σαφής. Εμείς παραλάβαμε ένα συγκεκριμένο νομοθετικό πλαίσιο, μια δέσμη μέτρων σε σχέση με την απόσυρση και τα τέλη κυκλοφορίας. Καταργήσαμε την απόσυρση για τους λόγους που έχουμε πει πολλές φορές, για λόγους οικονομίας. Τα χρήματα αυτά τα δώσαμε στην παιδεία. Όσον αφόρα στα τέλη κυκλοφορίας, προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε το υπάρχον πλαίσιο, τα μέτρα δηλαδή του Σουφλιά, εφόσον βέβαια διαπιστώσαμε ότι υπάρχει μία στρεβλή αντιμετώπιση σε ορισμένα ζητήματα. Είμαστε κυβέρνηση που συζητάμε. Για αυτό ακριβώς ο ίδιος ο Πρωθυπουργός δήλωσε προχθές ότι θα ξαναδούμε το ζήτημα των τελών κυκλοφορίας, όπως δήλωσε και το υπουργείο Οικονομικών λίγο πριν, για το 2011.

Σχόλιο:
Τους "έκραξε" ο Κουκουλόπουλος, που είπε "στην πράξη τίποτε δεν γίνεται, αφού υπήρξαν πάρα πολλές χιλιάδων καταθέσεις πινακίδων οχημάτων Ι.Χ. αυτοκινήτων"
Εμείς παραλάβαμε ένα συγκεκριμένο νομοθετικό πλαίσιο, μια δέσμη μέτρων σε σχέση με την απόσυρση και τα τέλη κυκλοφορίας.
 Τα λεφτά από την απόσυρση της απόσυρσης που ΘΑ έβαζαν (υποθετικά) στο προυπολογισμό,  τα έδωσαν στην παιδεία.
Πού ακριβώς τα έβαλαν στην παιδεία, συγκεκριμένα, καθαρά και ξάστερα..
Διαπιστώσαμε ότι υπάρχει μία στρεβλή αντιμετώπιση σε ορισμένα ζητήματα, είπε ο Εκπρόσωπος!!!
Στρεβλή αντιμετώπιση από ποιόν και για ποιό θέμα.
Είμαστε κυβέρνηση που συζητάμε, για τα τέλη θα το ξαναδούμε του χρόνου..
Τι λένε ρε οι άνθρωποι, θα μας παλαβώσουν, έλεος...
LOS COLOTUBOS & LOS ARLUBOS!!!

Σχόλια