Την Πέμπτη συναντήσεις Δρούτσα με Μιλόσοσκι και Νταβούτογλου.


Στο Λονδίνο βρίσκεται ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών κ. Δημήτρης Δρούτσας για να μετάσχει την Πέμπτη στη Διεθνή Διάσκεψη για το Αφγανιστάν. Ο κ. Δρούτσας μετείχε την Τετάρτη σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών (LSE) με θέμα συζήτησης τις προοπτικές και τις θέσεις της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής.
Μετά τη συζήτηση στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών του Λονδίνου ο κ. Δρούτσας είχε συνάντηση με τον υπουργό των Εξωτερικών της Αυστραλίας κ. Σμίθ, ενώ την Πέμπτη, στο περιθώριο της Διάσκεψης για το Αφγανιστάν θα έχει διμερείς συναντήσεις με τους υπουργούς Εξωτερικών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και με τον υπουργό των Εξωτερικών της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας κ. Αντόνιο Μιλόσοσκι.
Το βράδυ της Πέμπτης ο κ. Δρούτσας θα έχει δείπνο εργασίας με τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας κ. Αχμέτ Νταβούτογλου.
ΠΗΓΕΣ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλιο:
Σχετικά με την συνάντηση Δρούτσα με Μιλοσόσκι, είχαμε γράψει σε προηγούμενο άρθρο μαςΤα Σκόπια "προσφέρουν" στην Ελλάδα νέα σύσκεψη για το όνομα....
Θα μπορούσαν να κάνουν πίσω στο θέμα της "διπλής" ονομασίας αν η Αθήνα σταματήσει, να αμφισβητεί την οντότητα των Σκοπιανών και να ζητάει συνταγματικές αλλαγές για να το αποδείξει. 
Μεγάλη χάρη και υποχώρηση μας κάνουν.....
Τι άλλο θα ακούσουμε τελικά.......
Το θέμα όμως είναι τι θα συζητηθεί στη συνάντηση Δρούτσα με Μιλοσόσκι και τι προτίθεται να αποδεχθεί η Ελληνική πλευρά....

Πάντως σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ΥΠΕΞ και τις  Δραστηριότητες του ΑΝΥΠΕΞ κ Δρούτσα για την Πέμπτη, καμιά απ τις πιο πάνω συναντήσεις δεν μνημονεύεται.

Κατά τα άλλα ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ, ΟΛΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ !!!!

Σχόλια