Η επιτάχυνση των "εμπροσθοβαρών" αποφάσεων....


Επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου σε όλους τους τομείς και κυρίως στα θέματα της οικονομικής πολιτικής, ώστε η οικονομική προσαρμογή να ολοκληρωθεί σε τρία χρόνια, ζήτησε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, στη σύσκεψη που έγινε σήμερα, και στην οποία μετείχαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος, οι υπουργοί Οικονομικών και Οικονομίας Γιώργος Παπακωνσταντίνου και Λούκα Κατσέλη, ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης και ο υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης.

Η Υπουργός Οικονομίας Λούκα Κατσέλη τόνισε ότι, σύμφωνα με την οδηγία του πρωθυπουργού, όλες οι αποφάσεις που θα ληφθούν πρέπει να είναι εμπροσθοβαρείς, με την έννοια ότι θα πρέπει οι μεγάλες αλλαγές να γίνουν πολύ γρήγορα.


Τι άλλο θα ακούσουμε, τι άλλη "αρλούμπα" θα ανακαλύψουν ;
Ευτυχώς που έδωσε το στίγμα και το "εναρκτήριο λάκτισμα" ο πρωθυπουργός, για επίσπευση και επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου.
Πρόσφατα είχε δηλώσει : "είναι προτιμότερο να περιμένουμε ακόμα κι έναν χρόνο για να γίνουν κάποιες αλλαγές στη χώρα, οι οποίες δεν έχουν γίνει τα τελευταία 200 χρόνια".
Ξεκινήσαμε με τις 100 μέρες, που έγιναν 1 χρόνος και τώρα αυξήθηκαν σε 3 χρόνια.
Αλλά τι είναι 3 χρόνια μπροστά στα καλά που μας περιμένουν και δεν είχαν γίνει τα τελευταία 200 χρόνια.. Τι είναι 3 χρόνια μπροστά στην αιωνιότητα;;

"Ζήσε Μάη να φάς τριφύλλι".
Ευτυχώς που θα είναι εμποσθοβαρείς οι αποφάσεις, γιατί η ανηφόρα που έχουμε να ανεβούμε είναι δύσκολη και με μεγάλη κλίση...

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.