Οι "καυτές" διακοπές του Αντρέι Βορονίν!


Ο Αντρέι Βορονίν έχει δει το όνομά του να συνδέεται τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο με αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, μεταξύ των οποίων και οι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, ωστόσο το γεγονός αυτό δεν τον εμπόδίζει να περάσει ανέμελα, χαλαρά και "καυτά" αυτές τις κρύες ημέρες του χειμώνα.

Ο 30χρονος Ουκρανός επιθετικός επέλεξε το ειδυλλιακό Μαϊάμι ως τόπο διακοπών του μαζί με τη συζυγό του Γιούλια, με την πανέμορφη σύντροφό του να "κλέβει την παράσταση" στις παραλίες της Φλόριντα χάρη στα σέξι μπικίνι της και να αναγκάζει τους παπαράτσι να στρέψουν πάνω της τους φωτογραφικούς φακούς.
Χάρη στην εντυπωσιακή και... λιτή περίβολή της (κάθε ημέρα έκανε την εμφάνισή της και με διαφορετικό χρώμα μπικίνι, με το κόκκινο, το πράσινο και το ροζ να έχουν την τιμητική τους) κατάφερε να επισκιάσει ακόμα και την σύντροφο του Κριστιάν Βιέρι, Μελίσα Σάτα, που απολαμβάνει και εκείνη τον ήλιο του Μαϊάμι αυτές τις ημέρες, αλλά και να πάρει ρεβάνς για την τρομερή κριτική που είχε γίνει πρόσφατα εναντίον της.
Συγκεκριμένα, το έτερον ήμισυ του Αντρέι Βορονίν είχε αποκτήσει τον άχαρο τίτλο της πιο "κακοντυμένης WAG του 2008" ελέω μίας δημόσιας εμφάνισής της (συνοδευόμενη από τον άσο της Λίβερπουλ) όπου ήταν ντυμενή "λεοπαρδαλέ" από την κορυφή ως τα νύχια, με την ίδια να υπερασπίζεται τότε σθεναρά την ενδυματολογική επιλογή της.
"Ο Βρετανικός τύπος μου έκανε κριτική για άσχημο γούστο στα ρούχα. Αυτό προκαλεί γέλιο. Οι Βρετανοί είναι τρομερά συντηρητικοί. Από όλα τα χρώματα, τους αρέσει μόνο το μαύρο και το γκρίζο.
Και εγώ φορούσα φωτεινά και εφαρμοστά ρούχα και περπατούσα με ψηλά τακούνια, και προφανώς φαινόμουν πιο χρωματιστή σε σύγκριση με αυτούς", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η πληθωρική σύζυγος του Βορονίν.


Επειδή όμως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, η Γιούλια Βορονίν απολαμβάνει τώρα την εκδίκησή της υποχρεώνοντας τους παπαράτσι να την ακολουθούν κατά βήμα και να καταγράφουν κάθε εμφάνισή της στις παραλίες του Μαϊάμι.
Aπό: SPORT 24

Σχόλια