Ασυδοσίας και παρανομίας γωνία...

Στη σκιά του ΥΠΟΙΚ και στον πλέον εμπορικό δρόμο της Αθήνας το παραεμπόριο ανθεί

Την ώρα που το υπουργείο Οικονομικών επιδίδεται σε αγώνα δρόμου για την πάταξη της φοροδιαφυγής επιδιώκοντας να γεμίσει τα δημόσια ταμεία, λίγα μέτρα πιο πέρα, στην οδό Ερμού, δεκάδες πλανόδιοι μικροπωλητές πουλούν την πραμάτεια τους χωρίς αποδείξεις... ονόματα και άδειες πώλησης.
Στον πιο εμπορικό δρόμο της Αθήνας κι έναν από τους ακριβότερους της Ευρώπης έχει στηθεί ένα μεγάλο παζάρι, όπου το παραεμπόριο ανθεί. Στις περισσότερες περιπτώσεις από μετανάστες, που διεκδικούν το δικαίωμα να ζήσουν αξιοπρεπώς.


Από την πλευρά του, ο εμπορικός κόσμος δηλώνει εξοργισμένος από την παρανομία. Το παραεμπόριο είναι το τελειωτικό χτύπημα μετά την κρίση λένε οι έμποροι.
Σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες πάντως η παραοικονομία είναι περιορισμένη, και σίγουρα δεν αντικρίζει κανείς τέτοιες τριτοκοσμικές εικόνες στον πιο πολυσύχναστο εμπορικό δρόμο της πρωτεύουσας...


Ρε που είναι οι αποδείξεις.. νάτες.. νάτες...
Απολαύστε το  Video

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.