Εσάς σας ρώτησε κανείς;;;


Σύμφωνα με την ΚΑΠΑ Research:  "49,9% λένε Ναι στο να ψηφίζουν όλοι οι νόμιμοι μετανάστες" ! 

"Πάνω από τους μισούς Έλληνες (ποσοστό 53%) πιστεύουν ότι τα παιδιά των μεταναστών που γεννιούνται στην Ελλάδα δικαιούνται την ελληνική υπηκοότητα. Μοιρασμένες οι απόψεις για το ενδεχόμενο να τους δοθεί δικαίωμα ψήφου. Περισσότεροι από τους μισούς (51,6%) θεωρούν την παρουσία τους στην Ελλάδα απειλή και ότι ερχόμενοι στη χώρα μας συμπίεσαν τους μισθούς (57,5%) και αύξησαν την εγκληματικότητα (74,5%) ενώ 28,1% των μεταναστών χαρακτηρίζει ρατσιστική τη συμπεριφορά των Ελλήνων. Τα παραπάνω στοιχεία προκύπτουν από έρευνα της εταιρείας δημοσκοπήσεων ΚΑΠΑ Research με δείγμα πανελλαδικά 1.281 Έλληνες και 530 μετανάστες, που χρηματοδοτήθηκε από το ταμείο ένταξης μεταναστών τρίτων χωρών στην Ελλάδα και παρουσιάζει η Ελευθεροτυπία".

Άλλη μια "σοβαρή" δημοσκόπηση απ αυτές που μας βομβαρδίζουν τελευταία... 

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η δημοσκόπηση χρηματοδοτήθηκε, από το "ΤΑΜΕΙΟ ΕΝΤΑΞΗΣ ΥΠΗΚΟΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ".

Το υπόψη ταμείο λειτουργεί υπό την Διεύθυνση Κοινωνικής Ένταξης του Υπουργείου Εσωτερικών.  Για το 2007 και 2008 η Εθνική συμμετοχή για τα προγράμματα του ταμείου, ήταν περίπου 1.2 εκατ. Ευρώ!!!! (Δείτε τον σύνδεσμο ΟΔΗΓΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ )

Καλά θα μας τρελάνουν...

Καλά δεν βλέπουν, δεv διαβάζουν, δεν έχουν καταλάβει οι κύριοι των εταιρειών δημοσκοπήσεων, τι γίνεται;

Δεν αφουγκράζονται τις ανησυχίες και την οργή του κόσμου..

Ή εμείς ζούμε σε άλλη χώρα ή δημοσκόπηση έγινε στη Σουηδία!!!


ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ;;;

 

Σχόλια

  1. Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο αυτή η "κρατική" δημοσκόπηση να είναι αληθινή. Όλες οι δημοσκοπήσεις του ίντερνετ που είναι πιο αδιάβλητες και με πολύ μεγαλύτερο στατιστικό δείγμα απο αυτό που χρησιμοποιούνε τα κρατικα βλήτα, την συγκεκριμένη δημοσκόπηση την κολλάνε στον τύχο. Εδώ ο Ζουγκλας χαλάστηκε απο τα αποτελέσματα της δικής του.

    Περαστικά τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτους τους ταιριαζει η παροιμια,Την που...α
    την φτυνανε και αυτη ελαιγε βρεχει.Τινα πω και ο
    Καρατζαφερης να πληρωνε δημοσκοπηση θα τον
    εβγαζαν με 80%,εχω μια απορια ποιος πληρωνει αυτες τις ακριβες δημοσκοπησεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.