Αδίκημα να είσαι ΠΑΣΟΚ;



Άρχισαν τα όργανα στο ΠΑΣΟΚ.
Γκρίνιες και παράπονα με την συμπλήρωση 100 μόλις ημερών του ΠΑΣΟΚ στη εξουσία.
Είναι όντως περίεργο το ότι μέσα σε 3 μήνες άρχισαν τα παράπονα και οι ¨μουρμούρες"..
Είναι όμως ένα φαινόμενο αναμενόμενο και έχει επαναληφθεί στο παρελθόν με τους πικραμένους, απογοητευμένους και απομονωμένους Δεξιούς...
Φαίνεται ότι το ΠΑΣΟΚ, εκτός των προβλημάτων που έχει να διαχειριστεί, θα πρέπει να αντιμετωπίσει και την εσωτερική δυσφορία των ψηφοφόρων του.

 Μάλιστα τώρα τελευταία ακούγεται από τα στόματα πολλών: "Είναι Αδίκημα να είσαι ΠΑΣΟΚ";


Διαβάστε παρακάτω απόσπασμα του άρθρου από το agelioforos.gr και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.


"Η συγκέντρωση στελεχών του ΠΑΣΟΚ -της γενιάς των 40ρηδων- απ' όλη την Ελλάδα είναι μια ισχυρή ένδειξη του κλίματος που επικρατεί στο κυβερνών κόμμα, με τη συμπλήρωση των 100 ημερών της κυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου.
Η συγκέντρωση, που έγινε πριν από λίγες μέρες, ήταν πρωτοβουλία πολλών στελεχών, όλων των τάσεων, πρώην εκσυγχρονιστών, παπανδρεϊκών - ανθρώπων που στήριξαν τον Γιώργο Παπανδρέου το 2007 - οι οποίοι όμως σήμερα δε βρίσκουν συνομιλητή στα κυβερνητικά κλιμάκια, αν και δεν είναι άγνωστοι ή «χτεσινοί» για το κόμμα.
Αυτό που τους συνδέει αυτήν την ώρα είναι η δυσφορία τους για τον «αρνητικό τρόπο που τους αντιμετωπίζει η ηγεσία του κόμματος, συμπεριλαμβανομένου και του νέου γραμματέα, Σωκράτη Ξυνίδη». Τους συνδέει επίσης η διαφωνία τους με την «κυβερνητική τακτική» σε ό,τι αφορά προβλήματα της καθημερινότητας.
Στη συγκέντρωση εκφράστηκαν απόψεις, από το θέμα της επιλογής των στελεχών, έως το θέμα της φορολογίας των τσιγάρων και των ποτών.
Αδίκημα να είσαι ΠΑΣΟΚ;
Η φράση που ακούστηκε, «είμαστε ΠΑΣΟΚ και θα μας κάνουν να πιστέψουμε ότι αυτό είναι ποινικό αδίκημα», απηχεί το κλίμα, τη διάθεση που επικρατεί σε εκατοντάδες στελέχη του ΠΑΣΟΚ σε όλη την Ελλάδα. Το κλίμα αυτό φαίνεται και από τις προστριβές παλαιών μεγαλοστελεχών του ΠΑΣΟΚ με τη νέα ηγετική ομάδα του κόμματος.
Συγκέντρωση πραγματοποίησε προχτές και η «Αριστερή Πρωτοβουλία», της οποίας ηγείται ο Γ. Παναγιωτακόπουλος. Ομως πρόκειται για θεσμοθετημένη τάση - βάσει του Καταστατικού - η οποία είναι γνωστή και για τις θέσεις της εδώ και χρόνια.
Αν υπάρχει κάτι κοινό πάντως, είναι το συμπέρασμα και στις δύο συναντήσεις: «Οταν η κυβέρνηση βρεθεί στα δύσκολα, δε θα υπάρχει κόμμα να τη στηρίξει».

Σχόλια