"Όλα στο Φώς" : Το Βελιγράδι επισκέπτεται ο Πρωθυπουργός και σήμερα το ανακοίνωσαν επίσημα.....


Τη Σερβία επισκέπτεται ο πρωθυπουργός

Στο Βελιγράδι θα βρίσκεται σήμερα ο πρωθυπουργός, προκειμένου να μιλήσει στην Ετήσια Διάσκεψη των Πρέσβεων της Σερβίας. Ο κ. Γ. Παπανδρέου, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη σερβική πρωτεύουσα, θα συναντηθεί με τον Σέρβο ομόλογό του, Μίρκο Τσβέτκοβιτς και τον πρόεδρο της χώρας Μπόρις Τάντιτς.

Από: ΑΠΕ

Επιβεβαιώθηκε η Πληροφορία μας.....

Το είχαμε γράψει στο άρθρο μας  Καλή Χρονιά με τα "Μισά στο Φώς"...

 Στην Ιστοσελίδα του ΥΠΕΞ, που θα έπρεπε "όλα να είναι στο φως", και στο πρόγραμμα του ΥΠΕΞ, δεν υπάρχει καμμιά προγραμματισμένη επίσκεψη για τις 4 Ιαν.10. Άν υπήρχε για την 4η Ιαν. προγραμματισμένη επίσκεψη, θα έπρεπε το αντίστοιχο τετράγωνο της ημέρας να ήταν σκιασμένο με άλλο χρώμα και κάνοντας "κλικ" να δίνονται λεπτομέρειες. 

Δείτε και μόνοι σας... Πρόγραμμα πολιτικης ηγεσιας/Υπουργός


Σχόλια

  1. γιατι οταν ξεπουλανε την Ελλαδα παιρνει κανενας ειδηση;Νυχτα το κανουν χωρις φεγγαρι,οταν φυσαει ο αερας και παιρνει το πανι.Μετα λιγα χρονια ξεχνιεται,ξαναερχωνται και ξανα προς την δοξα τραβαναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.