Η ατζέντα της 14 Ιαν.10


  • Συνεδρίαση Υπουργικού Συμβουλίου (10:00:00, Αθήνα/Βουλή)

  • Συνέντευξη Τύπου του ΣΕΒΕ,στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Συνδέσμου, για το Επιχειρηματικό Φόρουμ και την Έκθεση Τροφίμων, που θα πραγματοποιηθεί στο Βουκουρέστι τον Φεβρουάριο (12:00:00, Θεσσαλονίκη/Πλ. Μοριχόβου 1)

  • Παρουσίαση των συλλογικών έργων "Μετά από δέκα χρόνια: Η δυναμική του ευρώ" και "Παρεμβάσεις για την Ευρώπη" (12:30:00, Αθήνα/"Ιανός" ). Ομιλητές: Γιάννος Παπαντωνίου, Μίμης Ανδρουλάκης, Ριχάρδος Σωμερίτης, Γιάννης Στουρνάρας και Θοδωρής Πελαγίδης

  • Ο Πρόεδρος Παπούλιας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίττα των υπηρετούντων στην Προεδρία (14:00:00, Προεδρικό Μέγαρο)

  • Συνέντευξη Τύπου του υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλου Γερουλάνου με θέμα την ΕΡΤ (14:00:00, Αθήνα/ΥΠΠΟ)

  • Εκδήλωση από την Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων με θέμα "Ο νόμος περί ευθύνης υπουργών" (18:30:00, Αθήνα/Παλαιά Βουλή)

  • Περιοδεία ΑΝΥΠΕΞ Δ. Δρούτσα στις Βαλτικές χώρες

  • Έκτακτη γενική συνέλευση Εθνικής Τράπεζας (Αθήνα/Αϊόλου) Κοινοβουλευτικό έργο, Αθήνα/Βουλή
    09:00 (Γερουσίας) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΟΥ: Συνέχιση της επεξεργασίας και εξέτασης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής "Προστασία δασών και δασικών εκτάσεων του Νομού Αττικής, σύσταση Ειδικής Γραμματείας Επιθεώρησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας και λοιπές διατάξεις" (4η συνεδρίαση).
    15:00 (Γερουσίας) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΟΥ: Συνέχιση της επεξεργασίας και εξέτασης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής "Προστασία δασών και δασικών εκτάσεων του Νομού Αττικής, σύσταση Ειδικής Γραμματείας Επιθεώρησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας και λοιπές διατάξεις" (5η συνεδρίαση).
    09:30 (ολομέλεια) Επίκαιρες ερωτήσεις
    10:30 (ολομέλεια) Μόνη συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: "Ρύθμιση επιχειρηματικών και επαγγελματικών οφειλών προς τα πιστωτικά ιδρύματα, διατάξεις για την επεξεργασία δεδομένων οικονομικής συμπεριφοράς και άλλες διατάξεις". (3/3)
    10:00 (151) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΣΟΤΗΤΑΣ, ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ: "2010 - Έτος Φτώχειας". Θα ενημερώσουν οι κκ Ανδρέας Λοβέρδος, Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Σπύρος Παπασπύρος, Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, Χρήστος Πολυζωγόπουλος, Πρόεδρος της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (ΟΚΕ), Μαρία Παναγιωτοπούλου - Κασσιώτου, τέως Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Πούτου, εκπρόσωπος της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης "ΑΡΣΙΣ" - Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Δικτύου για την Καταπολέμηση της Φτώχειας και Γιώτα Αρβανίτη, Γενική Γραμματέας του ΔΣ του Ελληνικού Δικτύου για την Καταπολέμηση της Φτώχειας.
    17:00 (Γερουσίας) Επιτροπές Οικονομικών ΚΑΙ Ευρωπαϊκών: Ενημέρωση από τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Γεώργιο Παπακωνσταντίνου, για το Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης.
    Αθλητική ατζέντα

  • Ποδόσφαιρο-Τακτικό Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας - 16:00:00, Αθήνα (GRC)

  • Βόλεϊ-Τσάλεντζ Καπ Γυναικών (φάση των «32», β΄ αγώνας) - 18:00:00, Πειραιάς/Ρέντης (GRC), 18.00 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

  • Βόλεϊ-Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών-Κλήρωση γ΄ φάσης, Κλήρωση γ΄ φάσης (ΕΟΠΕ)

  • Σχόλια