Η ατζέντα της 12 Ιαν.10


  • Συνάντηση Αλ. Τσίπρα με Άντρο Κυπριανού (10:00:00, Αθήνα/γρ. ΣΥΝ)

  • ΝΔ - Συσκεψη τομεαρχών υπό τον Α. Σαμαρά (11:00:00, Ρηγίλλης)

  • Συνεδρίαση ΔΣ της ΚΕΔΚΕ (11:00:00, Αθήνα/Γενναδίου 8 & Ακαδημίας 65 )

  • Συνάντηση του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Herman Van Rompuy (13:00:00, Αθήνα/Μέγαρο Μαξίμου). Γεύμα Εργασίας και θα ακολουθήσουν δηλώσεις

  • Περιοδεια ΑΝΥΠΕΞ Δ. Δρούτσα στις Βαλτικές χώρες

  • κοινοβουλευτικό έργο, Αθήνα/Βουλή 10:30 (150) ΥΠΟΕΠΙΤΡΟΠΗ "ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ" ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ, ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ: α) Προγραμματισμός του έργου της Υποεπιτροπής. β) "Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης". Θα ενημερώσουν οι κκ Νικήτας Κακλαμάνης, δήμαρχος Αθηναίων - πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ, Σίμος Δανιηλίδης, μέλος του Δ.Σ. της ΚΕΔΚΕ - Δήμαρχος Συκεών Θεσσαλονίκης, Μαρίνα Οικονόμου, Επίκουρη Καθηγήτρια Ψυχιατρικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών - Επιστημονικά Υπεύθυνη του Προγράμματος "Αντι - Στίγμα" του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγιεινής (Ε.Π.Ι.Ψ.Υ.), Μαρία Τουρκοχωρίτη, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες "Το Εργαστήρι" του Ιδρύματος Βουδούρη και Νίκος Βουλγαρόπουλος, εκπρόσωπος της Μη Κερδοσκοπικής Υποστηρικτικής Εταιρείας "ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ".
    11:00 (151) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΣΜΩΝ & ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ: Η αποτελεσματική λειτουργία της Επιτροπής. Εισηγητής: Φώτης Κουβέλης.
    12:00 (223) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΟΥ: Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής "Προστασία δασών και δασικών εκτάσεων του Νομού Αττικής, σύσταση Ειδικής Γραμματείας Επιθεώρησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας και λοιπές διατάξεις".
    17:00 (151) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ: Συζήτηση επί αιτήσεων άρσεως ασυλίας Βουλευτών, σύμφωνα με το άρθρο 62 του Συντάγματος και τα άρθρα 43Α και 83 του Κανονισμού της Βουλής.
    18:00 (ολομέλεια) Μόνη συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: "Κύρωση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου και άλλες διατάξεις". (1/1)
    Αθλητική ατζέντα

  • Μπάσκετ-Α2 Ανδρών: Προαγγελία εξ αναβολής της 11ης αγωνιστική: ΚΑΟ Δράμας-Ηρακλής

  • Ποδόσφαιρο-Κύπελλο Ελλάδας: Προαγγελία 5ης φάσης

  • Σχόλια