Xτύπημα αλά... Μπρους Λι από Μαλαφέεφ


Συνήθως είναι οι τερματοφύλακες που παραπονιούνται για τον άγαρμπο τρόπο με τον οποίο διεδικούν οι επιθετικοί τη μπάλα μέσα στη μικρή περιοχή τους, όμως αυτό που συνέβη στο ρωσικό πρωτάθλημα είναι η περίτρανη απόδειξη ότι μερικές φορές ακόμα και αυτοί "χάνουν το μυαλό τους".

Στο πρόσφατο ντέρμπι μεταξύ της Ρούμπιν Καζάν και της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ο επιθετικός των γηπεδούχων Αλεξάντερ Μπουκάροφ ξεχύθηκε στη μεγάλη περιοχή και επιχείρησε να περάσει με τη μπάλα τον έμπειρο Βιάτσελαβ Μαλαφέεφ, με τον γκολκίπερ της Ζενίτ και της Εθνικής Ρωσίας να τον εξουδετερώνει με ένα ασύλληπτο χτύπημα καράτε και να τον ρίχνει νοκ-άουτ.

Αρκετά ξένα ΜΜΕ υποστήριξαν -μεταξύ σοβαρού και αστείου- πως το χτύπημα αυτό παραπέμπει σε μερικά από τα κορυφαία χτυπήματα του "δασκάλου" στο είδος, Μπρους Λι, με τον διαιτητή να χαρίζεται πάντως στον Μαλαφέεφ και αντί για τον δρόμο προς τα αποδυτήρια να του δείχνει απλά την κίτρινη κάρτα.

Το εντυπωσιακό είναι πως ο έμπειρος γκολκίπερ όχι μόνο δεν δέχτηκε αδιαμαρτύρητα την κάρτα αλλά είχε διάθεση να λογομαχήσει και με παίκτες της Ρούμπιν, με αφορμή το φάουλ που υποδείχτηκε για το επικίνδυνο παίξιμό του.

Δείτε το Video
http://www.youtube.com/watch?v=AZJzPOXK30E&feature=player_embedded


Από: SPORT 24, http://sport24.gr/html/ent/362/ent.331362.asp 

Σχόλια