Μιλοσόσκι, σοβαρέψου...


Σχετικά με το θέμα της ονομασίας που εκκρεμεί, ο Σκοπιανός υπουργός συμφώνησε με την ελληνική θέση, ότι η διαδικασία των Ηνωμένων Εθνών δεν πρέπει να διαταραχθεί.

«Η διαδικασία βρίσκεται στα Ηνωμένα Έθνη. Η πρόθεση δεν είναι να υποκαταστήσουμε τη διαδικασία», είπε ο κ. Μιλόσοσκι.

Πρόσθεσε δε ότι «η νέα κυβέρνηση είναι νέα για τους Έλληνες, αλλά αν φέρνει κάτι νέο για μάς, θα εξαρτηθεί από την πιθανότητα να υιοθετήσει νέα θέση τον Δεκέμβριο. Υπάρχει ακόμη λίγος χρόνος να σκεφθούμε τα πράγματα, τα κέρδη και τις ζημίες από ενδεχόμενο μπλοκάρισμα των αποφάσεων».

 Ο Μιλόσοσκι επέρριψε τις ευθύνες στην ευρωπαϊκή πλευρά λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ελπίζω ότι δεν θα συμβεί για δεύτερη φορά στην ιστορία της ΕΕ, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο να παίρνει διαφορετική θέση από αυτήν που προτείνει η Κομισιόν. Είχε συμβεί το 1981, που η Κομισιόν είχε αποφανθεί ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει μέλος της ευρωπαϊκής οικογένειας, όμως, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αποφάσισε ότι η Ελλάδα μπορεί να γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Κοινότητας».


Σχόλιο: 
Νέα μπορεί να είναι η κυβέρνηση, αλλά προφανώς δε θέλει να γίνει και η "νεώτερη σε διάρκεια" στην ιστορία της Ελλάδας.....
Όσο για τις αποφάσεις της Κομισιόν και Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, εσένα περιμένανε να τους κάνεις "μαθήματα" και υπομνήσεις,
"Χέσε" μας ρε Μιλοσόσκι....

Σχόλια