Αφιέρωμα στον κλασσικό λαϊκό συνθέτη, Βασίλη Τσιτσάνη δια στόματος Βασίλη Λέκκα


Μια εξαιρετική μουσική παράσταση στη σκηνή του Θεάτρου ΑΝΕΣΙΣ μετατρέπει κάθε Δευτέρα και Τρίτη τον χώρο σε ένα λαϊκό πάλκο, όπου ο Βασίλης Λέκκας με συνοδοιπόρο τη Φένια Παπαδόδημα και τους συνεργάτες του μας μεταφέρουν για πρώτη φορά με τα τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη σε μια άλλη Ελλάδα, όπου οι καημοί και οι χαρές εναλλάσσονταν και τα τραγούδια του μεγάλου μας συνθέτη συντρόφευαν μελωδικά τα δύσκολα εκείνα χρόνια. Πρόκειται για την μουσική παράσταση "Αρχόντισσά μου μάγισσα..." που θα κάνει τα Δευτερότριτά μας πιο μελωδικά σε ένα πρόγραμμα, υπό την παραγωγή της B & D Company.
Ο γνωστός τραγουδιστής καταθέτει τη δική του ερμηνεία στα συγκλονιστικά και ιστορικά τραγούδια του μεγάλου δημιουργού, που όλοι έχουμε τραγουδήσει και έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στα μουσικά δρώμενα του τόπου μας.
Τη σκηνοθετική επιμέλεια της παράστασης "Αρχόντισσά μου μάγισσα...", έχει ο Γιώργος Νινιός, που μαζί με το Βασίλη Λέκκα δημιουργούν ένα δίδυμο επιτυχίας.
Ανάμεσα στα τραγούδια που θα ακουστούν στο δίωρο μουσικό αφιέρωμα είναι τα "Αρχόντισσα μου μάγισσα τρελή", "Συννεφιασμένη Κυριακή", "Αχάριστη", "Χωρίσαμε ένα δειλινό", "Απόκληρος" κλπ.
Στο πιάνο θα βρίσκεται ο Αναστασόπουλος Γιώργος, στο ακορντεόν η Αγγελική Κουφού, στην κιθάρα ο Ανδρουλιδάκης Μανόλης, στον μπαγλαμά ο Ανέστης Αντώνης, στο ακουστικό μπάσο ο Αυγερινός Άρης και στο μπουζούκι ο Σαββίδης Στάθης.
Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:15
Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό 18 ευρώ, Φοιτητικό 15 ευρώ
Διάρκεια: 2 ώρες
ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΕΣΙΣ, Κηφισίας 14, Αμπελόκηποι (Στάση Μετρό Αμπελόκηποι), Τηλ. : 210-7707227

Από: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

Σχόλια