Φτιάχνει ηγετική ομάδα ο Αντώνης Σαμαράς


Και νέα κομμάτια στο παζλ “νέα ηγετική ομάδα” για την Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να προσθέτει ο πρόεδρος του κόμματος, Αντώνης Σαμαράς. Οι “σαμαρικοί” -κατά την κούρσα διαδοχής- Κώστας Μαρκόπουλος και Κώστας Τζαβάρας, αλλά και ο δημοσίως “ουδέτερος”, αλλά παρασκηνιακά επίσης “σαμαρικός”, Μανώλης Κεφαλογιάννης είναι οι τρεις νέοι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του κόμματος.

Ο κ. Σαμαράς επέλεξε ως νέο εκπρόσωπο Τύπου  του κόμματος τον βουλευτή Β΄ Αθηνών και πρώην υπουργό  Απασχόλησης κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον μέχρι πρότινος εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Γιώργο Κουμουτσάκο.

Επίσης, με απόφαση του κ. Σαμαρά, ο δικηγόρος Αθηνών Τάκης Μπαλτάκος ορίστηκε διευθυντής του νομικού γραφείου του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
Το γεγονός ότι ο Μάξιμος Χαρακόπουλος δεν αξιοποιήθηκε στη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αξιοποιηθεί σε κάποια άλλη θέση.

Ανοίγματα μεν, αλλά....

Παράλληλα, όπως δείχνουν οι πρώτες κινήσεις του Αντώνη Σαμαρά, μπορεί ο νέος πρόεδρος του κόμματος να θέλει να γεφυρώσει το χάσμα που δημιουργήθηκε στο κόμμα κατά την κούρσα διαδοχής, κάνοντας ανοίγματα σε στελέχη της “άλλης πλευράς”, αλλά όλα...έχουν τα όριά τους. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, σε θέσεις-κλειδιά (Γραμματεία Οργανωτικού, γραμματείς Κοινοβουλευτικής ομάδας και Κεντρικής Επιτροπής, Γραμματεία Πολιτικού σχεδιασμού, Γραφείο Τύπου κτλ) θα τοποθετηθούν στελέχη εμπιστοσύνης που τον στήριξαν στην εσωκομματική αναμέτρηση. Οι...υπόλοιποι θα αξιοποιηθούν μεν, αλλά αναλαμβάνοντας μόνο χαρτοφυλάκια στη “σκιώδη κυβέρνηση” που θα συγκροτήσει τις επόμενες ημέρες.

 Από: http://www.newstime.gr/?i=nt.el.article&id=23752

Σχόλια