"Να φανεί η αλήθεια"


"Η ΝΔ θα είναι παρούσα με τους βουλευτές της σε όλες τις εξεταστικές επιτροπές αδιακρίτως", δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος. "Η ΝΔ θέλει διαφάνεια παντού, δεν έχουμε να φοβηθούμε την αλήθεια και την πραγματικότητα, θέλουμε να φανεί η αλήθεια σε όλες τις υποθέσεις", πρόσθεσε.
Στη δήλωσή του αναφέρει ακόμη ότι η ΝΔ θέλει αφενός να διερευνηθεί η αλήθεια και αφετέρου να αποκρούσει τη "διαφαινόμενη πρόθεση του πρωθυπουργού να χρησιμοποιήσει την όλη διαδικασία των εξεταστικών για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από την κραυγαλέα αδυναμία της κυβέρνησής τους να κυβερνήσει και να παράξει ουσιαστικό έργο".
Ο κ. Παναγιωτόπουλος διευκρινίζει ότι ειδικά για την υπόθεση του Βατοπεδίου ισχύει η γενική θέση της ΝΔ να διερευνηθούν τα πάντα και ότι η ΝΔ δεν φοβάται την αλήθεια, ωστόσο σημειώνει ότι υπάρχει "αστερίσκος" για την υπόθεση του Βατοπεδίου, επειδή είχε συσταθεί εξεταστική επιτροπή της Βουλής στο παρελθόν στην οποία είχαν συμμετάσχει όλα τα πολιτικά κόμματα και είχε βγει με νόμιμο τρόπο πόρισμα που είχε γίνει δεκτό από την πλειοψηφία του ελληνικού κοινοβουλίου.
Συνεχίζοντας, λέει ότι αν το ΠΑΣΟΚ έχει να συνεισφέρει στην υπόθεση του Βατοπεδίου με καινούργια στοιχεία, τότε η ΝΔ θα είναι παρούσα για να συμβάλει αποφασιστικά στη διερεύνηση του θέματος και στην αποκάλυψη της αλήθειας.

Από: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

Σχόλια