"Άρτον και Θεάματα"...


Δελτία θεάματος από τον ΟΕΕ

Εγκρίθηκε η διάθεση 350.000 δελτίων θεάματος (δαπάνης 4.725.000 ευρώ), σε δικαιούχους παροχών του Οργανισμού Εργατικής Εστίας νομού Αττικής, για την παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων, παιδικών σκηνών και καλλιτεχνικών πολιτιστικών εκδηλώσεων. Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού Εργατικής Εστίας καλούνται από τη Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι να παραλάβουν τα Δελτία Θεάματος, καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 8:00 - 14:00, μέχρις ότου εξαντληθούν, από όλα τα γραφεία διανομής του Οργανισμού Εργατικής Εστίας στην Αττική.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέρχονται με την προσκόμιση των κατά περίπτωση απαραίτητων δικαιολογητικών (αστυνομική ταυτότητα, θεωρημένα βιβλιάρια ασθενείας, απόσπασμα ατομικού λογαριασμού ασφάλισης με 100 ημερομίσθια το 2009, Α.Φ.Μ., αρχική απόφαση συνταξιοδότησης).
Τα Δελτία Θεάματος χορηγούνται ανεξάρτητα από κάθε άλλη παροχή του Ο.Ε.Ε.
Στην Περιφέρεια υλοποιούνται αντίστοιχα προγράμματα διάθεσης Δελτίων Θεάματος, όπου οι δικαιούχοι ενημερώνονται από τις κατά τόπους Περιφερειακές Υπηρεσίες του Ο.Ε.Ε.

Σχόλιο:
Σε λίγο να περίμένουμε και δελτία "'άρτου"

Σχόλια