Ελληνική Εταιρεία Φωτοβολταϊκών "ανοίγει" Εργοστάσιο στην Αμερική


 PHILADELPHIA,
Ο Κυβερνήτης Ed Rendell, αναφέρει ότι η Ελληνική Εταιρεία (Helioshera) κατασκευής Φωτοβολταϊκών Στοιχείων, πρόκειται να "ανοίξει" εργοστάσιο στην Φιλαδέλφεια.
Η εταιρεία Helioshera με έδρα την Αθήνα, σχεδιάζει να δημιουργήσει νέα μονάδα, παραγωγής 160 MW, σε εγκαταστάσεις του Ναυτικού.
Ο Εκπρόσωπος Οικονομικής ανάπτυξης της Πενσυλβάνια Luke Webber, ανέφερε ότι η κατασκευή αναμένεται να ξεκινήσει, το καλοκαίρι του 2010 και θα διαρκέσει 12 ως 18 μήνες.
Η επένδυση ύψους 49 εκατ. USD, θα δημιουργήσει 400 νέες θέσεις εργασίας στην πόλη.

Σχόλιο:
Συγχαρητήρια στην εταιρεία για την πρωτοβουλία της και την προώθηση των επενδυτικών της προγραμμάτων και στρατηγικών ανάπτυξης.
Έχω όμως μια απορία, ΚΑΝΕΝΑΣ από την Ελληνική Κυβέρνηση δεν ενημερώνεται για τα θέματα πράσινης ανάπτυξης, την οποία και πολυδιαφημίζουν...
ΚΑΝΕΝΑΣ, δεν γνωρίζει την ύπαρξη της εν λόγω εταιρείας η και άλλων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στους κρίσιμους αυτούς τομείς;
Δεν έχει η Ελλάδα ανάγκη τέτοιων επενδύσεων, δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι ανάλογο και στη χώρα μας;
Μια χώρα που "λούζεται" περίπου 300 ημέρες τον χρόνο από τον ήλιο.
Μπορεί να μην έχει επιλεγεί ακόμα ο "αρμόδιος" Γραμματέας, θα μου πείτε..
Έλεος και αιδώς Κύριοι...

Σχόλια

  1. η Ελλαδα εχει και παραεχει αναγκη απο επενδυσεις
    αλλα οι επενδυτες δεν μπορουν να περιμενουν τους διαπλεκομενους δημοσιους μακακες μεχρι να γηνει το κεφι τους να δωσουν τις αδιες και αν τις δωσουν θα εχει πεσει και κανενα φακελακι.Για να τα αποφυγουν ολα αυτα φευγουν εξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ηλιοσφαιρα εχει ηδη ανοιξει ενα εργοστασιο σε συνεργασία με μια διεθνή κοινοπραξία στην Τρίπολη.
    Αν ψάξεις λίγο θα δείς οτι το εγκαινίασε ο Σιούφας το προηγούμενο καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.