ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ "A Name is a Name"










Εν όψει του νέου αποφασιστικά καθοριστικού γύρου συνομιλιών το 2010 όπου αναμένεται να οριοθετήσει και την έκβαση του ζητήματος της ονομασίας των Σκοπίων, η κυβέρνηση του γειτονικού κράτους αυτή την φορά επιστρατεύει εναντίον της Ελλάδας μαύρη και σκληρή προπαγάνδα, την οποία η Ελλάδα δεν πρέπει να αφήσει να περάσει απαρατήρητη και χωρίς επίσημη απάντηση. Σε αυτή την φάση και όχι τυχαία ρίχνει στην "μάχη"των "διαπραγματεύσεων" μια ταινία γεμάτη ψεύδη, ανακρίβειες και προκλητικές αναφορές εις βάρος της χώρας μας που δεν πρέπει να μείνουν αναπάντητες! ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER

Η ταινία "A Name is a Name" που ετοιμάζεται και ήδη κάνει το γύρω του διαδικτύου, στα σκοπιανά site περιέχει σοβαρότατους, σκληρούς και βαρύτατους προσβλητικούς υπαινιγμούς εναντίον της Ελλάδας με σενάριο δήθεν βασισμένο σε αληθινή ιστορία. Τα όσα αποκαλυπτικά έχουν γράψει για την ταινία ta xalia ωχριούν μπροστά στα όσα θα δούμε και θα ακούσουμε βλέποντας -όσοι αντέξουμε - στο θέαμα αυτής της προπαγανδας!
Η "ταινία" είναι παραγωγή του νεοσύστατου ΑμερικανοΣκοπιανού ιδρύματος "ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" το οποίο σαν πρώτο project αναφέρει την ταινία, ενώ ιδρυτής του εν λόγω ιδρύματος είναι ο ΑμερικανοΣκοπιανός jason miko παραγωγός της προπαγανδιστικής ταινίας. Μια προσεχτική έρευνα σε βάθος για το παρελθόν αλλά και για τις επαφές και σχέσεις του εν λόγω κυρίου δείχνει το "βαθύτερο χέρι βοηθείας" αλλά και τους χρηματοδότες τους οποίους φυσικά και δεν αναφέρει πουθενά ούτε για το νεοσυσταθέν ιδρυμα ούτε για την ταινία που έφτιαξε για λογαριασμό της κυβέρνησης των Σκοπιανών.
 Χρήμα για το οποίο όπως αποδεικνύουν τα στοιχεία και οι αποδείξεις που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Greek American News Agency από της 23 Δεκεμβρίου 2008  αποκάλυψε με συγκλονιστικά στοιχεία σε σχετική έρευνα που δημοσίευσε ρέει άφθονο στις Αμερικανοσκοπιανούς και τις οργανώσεις τους από μαύρα ταμεία και παράνομες δραστηριότητες.

Μια προσεκτική ματία στο επίσημο site της ταινίας στα δημοσιεύματα-τα οποία παραθέτουμε αυτούσια πιο κάτω- δείχνει πολλά όχι μόνο για τα κίνητρα των δημιουργών της προπαγανιστικής ταινίας αλλά και για τους βαθύτερους στόχους όπως προαναφέραμε στην αρχή.

Η "ταινία" έχει δική της σελίδα στο Face Book με περισσότερα από 8.000 μέλη την οποία αξίζει να επισκεφθείτε για να καταλάβουμε όλοι -και κυρίως εδώ στις ΗΠΑ- ώστε να δούμε πως κινητοποιούνται και κυρίως πως δουλεύουν οι Σκοπιανοί(και οι Τούρκοι).
Βασικός και τελικός στόχος της προπαγανδιστικής ταινίας είναι η επιρροή της διεθνούς κοινής γνώμης προκειμένου να επηρρεάσει περισσότερο υπέρ των ιστορικών ανακριβιών που έχουν αναπαράγει εδώ και δεκαετίες-όταν η Ελλάδα βρισκόταν σε βαθύ ύπνο - περί μακεδονικής εθνότητας και ταυτότητας ή ακόμα χειρότερα διεκδικώντας ακόμα και την αποκλειστικότητα της "μακεδονικής" καταγωγής τους.


Εν τέλει, στόχος της "ταινίας" είναι να διεγείρει το συναίσθημα και την διεθνή κοινή γνώμη δημιουργώντας κλίμα την κατάλληλη στιγμή και όταν πια το θέμα θα έχει φτάσει στον ΟΗΕ και θα πρέπει να ληφθεί με ψηφοφορία σχετική απόφαση για την τελική λύση και διευθέτηση του όλου ζητήματος. 
Aπο: Greek American News Agency
http://www.greekamericannewsagency.com/gana/index.php?option=com_content&task=view&id=6438&Itemid=83

Σχόλια