ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : "ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ" !!!!




Φήμες που βασίζονται σε μαρτυρίες και ιστορικές πηγές υποστηρίζουν ότι ο Αλή Πασάς διατηρούσε έναν μικρό στόλο και το αγαπημένο του πλοιάριο ήταν ένα δικάταρτο ιστιοφόρο, το οποίο απεικονίζεται σε δύο ξυλογραφίες του 1810 και του 1913.
.....
Πολλοί πιστεύουν ότι το βούλιαξαν εξοργισμένοι Γιαννιώτες, χωρίς να γνωρίζουν ότι ήταν γεμάτο με τσουβάλια χρυσές λίρες.
Τις τελευταίες μέρες, όμως, ο εντοπισμός του ναυαγίου πυροδοτεί συζητήσεις στα καφενεία και στις γειτονιές και όλοι σπεύδουν να υπολογίσουν πού ακριβώς βρίσκεται ο θησαυρός.
"Στον πυθμένα της λίμνης και σε βάθος περίπου 7 μέτρων εντοπίζεται μια ακουστική ανωμαλία. Εκτιμούμε ότι πρόκειται για ένα πλοίο μήκους 13 μέτρων, αλλά δεν πιστεύουμε όσα ακούγονται",
"Είναι πολύ νωρίς ακόμη να πούμε περί τίνος πρόκειται ακριβώς, η εκτίμησή μας ωστόσο είναι πως δεν θα αφορά ιστορίες γύρω από τον Αλή Πασά",
-----------------------------------------------------------------
Αυτά αναφέρει μεταξύ άλλων σε σχετικό άρθρο του ο gianniotis (http://gianniotis.blogspot.com/2009/11/blog-post_9404.html)

Σχόλιο:



Το ΠΑΣΟΚ φαίνεται ότι γνωρίζει που βρίσκονται οι Λίρες, έχει ακριβείς πληροφορίες..


Γι αυτό μας έλεγαν προεκλογικά "Λεφτά Υπάρχουν" τα "Λεφτά δεν είναι πρόβλημα".
Που είσαι Αλή Πασά να δεις τις Λίρες σου....



 

Σχόλια

  1. Παλιότερα κάποιοι γεωλόγοι που έκαναν κάποιες έρευνες για τον τρόπο καθαρισμού του πυθμένα της λίμνης, σταμάτησαν, γιατί διαπίστωσαν πως υπήρχε ένα στρώμα λάσπης 12 μέτρων.
    Και να υπάρχουν λίρες, ούτε με ...γεωτρήσεις δεν πρόκειται να βρεθούν.

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.