Το "καυτό" σόου της συντρόφου του Τότι!


Τα παιχνίδια δεν τα παρακολουθεί ποτέ, όμως στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής θα ήθελε να δει ξανά με τη φανέλα της "σκουάντρα ατζούρα" τον σύζυγό της και, γιατί όχι, τον Αντόνιο Κασάνο.


Η σόουγουμαν παρουσιάστρια της εκπομπής "Le lene" αλλά και επίσημη σύντροφος του Φραντσέσκο Τότι από τον Ιούνιο του 2004, Ίλαρι Μπλάζι, φιλοξενήθηκε στην διάσημη ιταλική εκπομπή "Chiambretti Night" και υπό το στενό πρέσινγκ του παρουσιαστή Πιέρο Κιαμπρέτι έδωσε αποκαλυπτικές απαντήσεις για αθλητικά θέματα και όχι μόνο.
Αν θελήσει μάλιστα κανείς να σταχυολογήσει μερικές από τις καλύτερες ατάκες της σίγουρα θα "πονοκεφαλιάσει" καθώς η κάθε μία έχει τη δική της ξεχωριστή βαρύτητα. Το 28χρονο πληθωρικό μοντέλο αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως όταν βλέπει κάποιο ματς μπερδεύει τον Φραντσέσκο Τότι με άλλους παίκτες (!), ότι ο πατέρας της και πεθερός του καπιτάνο της Ρόμα είναι φανατικός οπαδός της... Λάτσιο, καθώς και ότι θέλει να επιστρέψει ο σύζυγός της στην Ιταλία για να μπορέσει εκείνη να ταξιδέψει στη Νότια Αφρική όπου δεν έχει πάει ποτέ! "Οφείλω να το ομολογήσω, δεν βλέπω ποτέ προγράμματα με ποδόσφαιρο. Δεν καταλαβαίνω τίποτα. Τον πρώτο καιρό έκανα στον Φραντσέσκο Τότι παράλογες ερωτήσεις.

Δεν καταλάβαινα τι πράγμα ήταν η κατάλυση της αποστολής σε ένα μέρος και ρωτούσα τι έκαναν εκεί κλεισμένοι.

Δεν παρακολουθώ σχεδόν ποτέ τους αγώνες, αλλά εκείνες τις λίγες φορές που το κάνω μπερδεύω τον Φραντσέσκο με άλλο παίκτη!

Οι ποδοσφαιριστές είναι κανονικοί άνθρωποι. Μόνο που τους βλέπεις λίγο, η ζωή τους είναι γεμάτη θυσίες".
Η επί μία πενταετία επίσημη σύντροφος του αρχηγού των "τζαλορόσι" δεν περιορίστηκε στα παραπάνω αλλά έβγαλε στην επιφάνεια και άλλα μικρά μυστικά που αφορούν τη σχέση της με τον Τότι. "Όλοι στην οικογένειά μου υποστηρίζουν τη Λάτσιο. Μόνο η μητέρα μου λέει πως είναι Ρόμα. Φαντάζεστε πως είναι για τον πατέρα μου να έχει για γαμπρό τον αρχηγό της Ρόμα...;

Το όνειρό μου είναι είναι να πάρω μέρος σε μία ταινία με σκηνοθέτη τον Ρίντλεϊ Σκοτ. Για το όνομα Σανέλ που διαλέξαμε για την κόρη μας έχω να πω ότι ακόμα και αν τη βγάζαμε Μαρία, θα έλεγαν ότι ήταν πολύ μπανάλ όνομα",
ήταν μερικές ακόμα από τις ατάκες της Ιταλίδας σόουγουμαν. Φυσικά, η Ίλαρι Μπλάζι δεν άφησε άφωνο το τηλεοπτικό κοινό μόνο με τη συνέντευξή της αλλά και με την κόκκινη τουαλέτα που επέλεξε να φορέσει και -κυρίως- με τον αισθησιακό χορό στον οποίο πρωταγωνίστησε πάνω στο πλατό. Η "καυτή" εμφάνιση της Ίλαρι Μπλάζι στο "Chiambretti Night" (Δείτε το Video)
http://www.youtube.com/watch?v=ixTysptpgUQ&feature=player_embedded

Πηγή: SPORT 24

Σχόλια