Αρωγός σε φιλανθρωπικό αγώνα ο Ζιντάν

news-charity-match-zidane

Μπορεί ο μεγάλος αστέρας του παγκοσμίου ποδοσφαίρου Ζινεντίν Ζιντάν να αποσύρθηκε από την ενεργό δράση πριν τρία χρόνια, όποτε του δίνεται η ευκαιρία όμως το εκμεταλλεύεται κι με το παραπάνω.

Σε φιλική αναμέτρηση μεταξύ της Αμιάν, ομάδα τρίτης κατηγορίας της Γαλλίας, και ομάδας Γάλλων επιλέκτων που διεξήχθη προκειμένου να μαζευτούν χρήματα για την φιλανθρωπική οργάνωση “Plus de Vie”, πήρε μέρος ο «Ζιζού». Ο Γάλλος σούπερ σταρ φάνηκε πως δεν ξέχασε την τέχνη του γκολ, καθώς πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ με μια αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ, αποζημιώνοντας και με το παραπάνω το κοινό που βρέθηκε στις εξέδρες.

Μπορεί ο Γάλλος να προσφέρει ακόμα γκολ και θέαμα, παρά τα 37 του χρόνια, το σημαντικό όμως αυτής της φιλικής αναμέτρησης, ήταν το ποσό που συγκεντρώθηκε για την φιλανθρωπική οργάνωση “Plus de Vie”, το οποίο όμως δεν έγινε ακόμα γνωστό.

Ο μεγάλος αυτός αστέρας του παγκοσμίου ποδοσφαίρου έδειξε για ακόμα μια φορά το ευαίσθητό του πρόσωπο, αφού και κατά το παρελθόν έχει συμμετάσχει σε παρόμοιου τύπου αγώνες, δείχνοντας έτσι πως εκτός από του αγωνιστικούς χώρους ξέρει να σκοράρει και στις καρδιές των ανθρώπων.

Aπο: i-live.gr news

Σχόλια